Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

Notes of my everyday life

#GirlLove

2017.06.05. 11:25, teo
Csak csajok.

Aki ismer engem, az tudja, hogy oda meg vissza vagyok Superwoman-ért, vagyis Lilly Singh-ért. Imádom őt, ha kéne mondani egy példaképet, én őt mondanám. De viszont aki ismeri őt, az azt is tudja, hogy elkezdett egy #girllove nevű kampányt, ami szerintem nagyon jó, és nagyon jót is tesz a mai fiatalságnak.

Biztos minden lánynak van olyan barátnője, akit egy ponton tiszta szívéből utált. Nem nem ne is próbáljon meg senki se hazudni. De biztos olyan pillanat is volt, amikor nagyon-nagyon szerette, és szinte testvérként nézett rá. Na ez elég hülye bevezetés, de tulajdonképpen erről szól ez a Girl love. Manapság a lányok versengenek egymással. Még a barátnők is. Lenézik a másikat, mint lány, vagy mint nő, összehasonlítják magukat.... miért?? Bevallom nekem is voltak olyan pillanataim, hogy nem ismertem egy csajt, és leribancoztam, meg hasonló nagyon szép gesztusos dolgok. De egyetértek azzal, amit Lilly mond. A lányoknak támogatni kéne egymást, segíteni egymásnak, felemelni a másikat.

Egy valamit tisztázzunk: ha ítélkezel mások felett, veled van a baj. Ha kritizálsz másokat, úgy, hogy senki sem kérdezett, akkor veled van a baj. Ha irigykedsz másokra, veled van a baj. Ha ismeretlenként beszélsz csúnyán az emberekről, sőt, emberekkel, akkor veled van a baj. Szerintem ezzel mindenki egyet ért. Egy stabil, tiszta gondolkodású ember aki tisztában van saját magával, és tudja, hogy mások lenézésétől ő még nem lesz jobb, az nem viselkedik így.

És én szerintem ez a lányoknál népbetegség. Legyen szó bármiről. A régi munkahelyemen 30-40 éves nők beszéltek a hátam mögött.. féltékenyek voltak rám... és mai napig nem tudom mire. Ribancoknak tartom azokat a lányokat, akikkel "flörtölt" az ex barátom, pedig lehet semmi rossz szándék nem volt bennük, hanem az exem volt a köcsög. És még annyi mindent tudnék itt mondani. - Kirakta a melleit azon a képen? ... Mekkora ribanc. - Csinosabb nálam? ... Elkényeztetett picsa. - Jóképű barátja van, akivel egy tengerparton nyaral? ... Rohadt dög. - És akkor most mint a Bajos csajok jelenetben.. rakja fel a kezét, aki gondolt már ilyenekre, pedig nem is ismerte személyesen az adott lányt.
Kapcsolódó kép
Na és most tegye fel az a kezét, akinek nem használt egyik átka sem, és csak stresszes lett a saját maga mérgeitől, és semmire sem jutott azzal, hogy szinte oktalanul utálkozott. - ugyanaz a gif. csak nem akartam 2x berakni -

Pedig az ember azt gondolná, hogy ez olyan valami, amit ki lehet nőni. De nem. És én nagyon támogatnám, ha minden lánynak megváltozna ez a hozzáállása. Persze ott van a női hiúság, meg a bosszúvágy, meg blablabla, de szerintem az igazi női tulajdonság az az, ergo akkor lesz valakiből igazi nő, ha nem hasonlítja magát senkihez, és nem nézi le a többi nőt.

Én azt se hiszem el, hogy Kylie Jennert nem féltékenységből követi annyi nő. Meg kislány. Mert amíg nem esett át annyi plasztikai műtéten, a kutyát sem érdekelte volna a kinézete. Most meg tessék, mindenki rá akar hasonlítani. Ez engem kicsit bosszant, mert mű az egész nő, a kép amit felállít magáról, az hamis. Szóval aki követi őt instagramon, mert valamiért vágyat érez aziránt, hogy úgy nézzen ki, mint ő, annak most mondom, hogy unfollow-olja. Komolyan. Mert az csak akkor fog megtörténni ha neki is lesz annyi pénze műtétekre. Inkább azért kövessük őt, már ha követjük, hogy azt mondjuk, "Igen, szép vagy, és nem irigyellek másért, csakis azért, mert volt annyi bátorságod, hogy ennyi mindent változtass a testeden, én biztos féltem volna attól, hogy annyiszor megvágjanak. De ugyanakkor sajnállak is, hogy ekkora nyomást érzel arra, hogy tökéletes legyél. Bárcsak ne ilyen lenne a világ. Követlek, mert szép vagy, és szépek a képeid, de én nem akarok ilyen lenni, én máshogy vagyok szép." És ennyi. Nem kell nyomást érezni senki miatt. Mert senki sem kapta ugyanazt a testet, ugyanazt a személyiséget, ugyanazt az életet, mint mi. Lehet hogy azért irigykedünk rá, mert milyen sok barátja van, de mégse barátai neki azok, akik nekünk. És nem olyan emberek veszik körül, mint minket. Remélem érthető amit ezzel akarok mondani.

Hoztam pár idézetet Lillytől:

"Nőként, mi tudjuk csak igazán, milyen király tud lenni egy nő."

"Elhiszem, hogy a nők képesek arra, hogy elpusztítsák a lány-lány utálatot. Végülis, mi keltettük ezt életre."

"Fogalmam sincs ki találta ki azt, hogy jó dolog nem tisztelni egy másik lányt. Hölgyeim, eljött az idő arra, hogy változtassunk ezen!"

"Együtt megmutathatjuk, hogy mennyire béna az, ha a lányok utálják egymást, és mennyire elképesztően jó dolog az, ha támogatjuk egymást, és segítünk egymásnak feljebb jutni."

És szerintem dicsérni, bókolni sem szégyen, sőt... egy lánytól talán jobban is esik, hogy pl "szép a hajad", mint egy fiútól. Mert tőle jobban elhiszem :D De sajnos ez az egész nagyon ritka. Emlékszem, egyszer nagyon tetszett az egyik lány osztálytársam képe. Nem azért, mert tetszett, mint lány, hanem tényleg gyönyörűszép volt a képen. És nem voltunk beszélőviszonyban, de odakommenteltem a képhez, hogy "szép vagy". És másnap az osztályban meg is jegyezte, hogy jól esett neki, hogy nem csak a fiúk írják ezt neki. Hát szerintem igenis el kell ismerni, ha valaki mondjuk szebb nálunk. Ez csak külsőség. És sok lány szinte vérre menően harcol, és annyira negatívan állnak egymáshoz, hogy az hihetetlen. Pedig tudjuk jól, hogy mennyire erősek tudunk lenni, ha kell, hogy mennyire jó érzés átélni azokat a női dolgokat, amiket a pasik sosem fognak megérteni. Csak mi tudjuk, hogy mennyi rossz dolog van, amin egy nőnek át kell mennie. És ez mindannyiunkra igaz, egyenként. Minden egyes lányra. Mi mind értékesek vagyunk, és ha kell, erősebbek is, mint a férfiak. De ezt nem is kell mondani, mert szerintem mindannyian tudjuk ezt magunkról. És bátorítani kéne egymást. Mert már mind éreztük magunkat kiközösítve, mindannyiunkkal bánt már rosszul a legjobb barátnőnk, vagy a pasink. Mindannyian tudjuk, milyen érzés, mikor nem érzed magad elég csinosnak. Nagyon sok közös van bennünk. Én személy szerint mindig arra gondolok, hogy van, hogy gondolatban lekurvázok valakit, pedig ha megismerném, lehet pont ő lenne az a legjobb barátnőm, aki a lelkitársam lenne és szinte már a nővérem, mert lehet ő lenne az egyetlen olyan igaz barát, aki nem csap be, és mindig segít ha baj van. De amíg utálkozok, addig, őszintén? Meg se érdemlem, hogy legyen egy ilyen barátnőm.

Nagyon örülnék, ha divatba jönne, hogy kicsit összefogóbbak legyenek a lányok. De sajnos ez mintha a génjeinkbe lenne kódolva, hogy ha egy lány szerintem rosszabb mint én, akkor lenézem. Ha velem egyszintű, akkor versengek vele. És ha nálam jobb, akkor meg irigy vagyok rá. És most sajnos ezt mindet saját tapasztalat alapján írom, hogy miket látok. Én tudom, hogy sajnos sok emberben kell csalódnunk. A sok bunkó pasi, a sok kamu barátnő. De ha nem szeretettel állunk a dolgokhoz, mi sem fogjuk megkapni azt a szeretetet, amire szükségünk van. Ezt állítom nektek.

És akkor IISuperwomanII videói, amik erről szólnak. Klikkeljetek rájuk:

4 hozzászólás
Idézet
2017.06.05. 23:06
teo

Én köszönöm, hogy elolvastad, mert ahogy Lilly is mondta a videójában, csak pár millió lányhoz tud szólni, de ha mi továbbadjuk, akkor elterjedhet akár az egész világon :) és én is úgy vagyok mint te, pár hónapja sokminden átértékelődött bennem és próbálok sokkal pozitívabb és magabiztosabb ember lenni. Ha nem is találok más inspirációt, Lilly Singh, vagyis Superwoman mindig motiválni tud, még a legszomorúbb pillanataimban is. Pedig sosem gondoltam volna, hogy ilyen egyáltalán lehetséges :D szóval aki hasonló cipőben jár (és tud angolul) annak nagyon ajánlom a videóit :) persze a legtöbb videójának nem ez a témája, de számtalan inspiráló videót is szokott készíteni.

Idézet
2017.06.05. 21:21
Zsófi

Bevallom, én erről a kampányról nem is hallottam, de hihetetlenül tetszik a gondolat. Jó dolog, hogy ki tudott mondani ilyesmit, és mennyire igaz ez. Minden lány szenved, vagy azért, mert irigy, vagy azért, mert bántják, vagy azért mert folyamatos viták kereszttüzében van. Bár változtathatnánk ezen.
Az elmúlt hetekben (sőt, nagy örömömre már inkább hónapban mérhető az idő) igyekszem másképp szemlélni a világot. Ezt a gondolatcsomagot is belefűzöm, mert nagy igazság. Köszi ezért a bejegyzésért, teo! 

Idézet
2017.06.05. 17:29
teo

Egyetértek. Sajnos. De talán ha minél több lányhoz jut el az üzenet, egy nap tényleg működni fog :) Csak terjesszük a szeretet üzenetét. #spreadthelove

Idézet
2017.06.05. 17:23
Klau

Én is imádom Lillyt, legszuperebb szupernő a világon :) De szerintem ezt a kislányok nem fogják csinálni egymással. Mert nem fogják még fel, hogy a szeretet jobb érzés, mint az utálat. Kisgyerekként megtanulunk szeretni, aztán a sok pofon miatt előjön a sok negatív gondolat, és nagyon nehéz ebből "kigyógyulni". De maga a kampány jó, én is elgondolkodtam rajta, hány lány ismerősömnek kívántam már rosszat. Mostmár át fogom gondolni ezeket :) és neked is köszönet Teo, amiért ezeket a dolgokat ennyire kiemelted. Én is hallottam már erről a mozgalomról, de annyira még nem jártam utána, mi is ez.

Lilly for PRESIDENT!!!!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!