Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

magamról

🎀 Alap adatok
🎀 Kedvenceim
🎀 50 tény rólam
🎀 Fóbiáim

Hello, teo vagyok

Már régóta tervezek egy részletes bemutatkozó szöveget, de tudtam hogy túl hosszú lenne, ezért mindig "elhalasztottam". De most úgy érzem eljött az ideje :D pedig már milyen régóta írom ezt a blogot...

Kezdem akkor a nevemmel. Interneten, vagyis pontosabban itt (máshol nem) teo a nevem. Fogalmam sincs már, hogy honnan jött, de nagyon tetszik, egyszerű, rövid, és szerintem jól hangzik. És mikor elkezdtem a blogot a régi chatben annyian megkérdezték, hogy én fiú vagyok vagy lány, hogy bemutatkozásba azóta is ott maradt, hogy lány :D vagy ennyire elterjedt a meleg fiúk blogjai, hogy a kinézetek alapján se jön le, hogy lány vagyok? Na mindegy.

21 éves vagyok, és jelenleg nem dolgozok semmit. Pedig van érettségim, van szakmám (pénzügyi számviteli ügyintéző), van nyelvvizsgám (angol középfok), és kb fél éve munkát keresek. Annyi önéletrajzot adtam már be állásjelentkezésekre, hogy el nem tudom mondani. Még tegnap is 2 helyre jelentkeztem, de sehová sem vesznek fel. Na mindegy ez nem tartozik a bemutatkozásba. A szüleimmel élek, van egy bátyám, és egy kiskutyám. Imádom a kiskutyámat, már több mint 7 éve itt van velünk. Ő az első kutyám. Én egyébként rajongok az állatokért, kóborkutyáknak kajákat osztogatok, szóval az állatok, de azon belül a kutyák a mindeneim. Én valamiért még a vicsorgó ugató kutyáktól sem félek, rengeteg olyan helyen jártam már ahol azt mondták hogy vigyázzak a kutyáival mert nem szeretik az idegeneket, aztán ahogy megláttam őket az volt az első hogy leguggoltam és úgy simogattam őket. Szóval nagyon nagy állatrajongó és állatvédő vagyok, ha tehetném minden nap állatkertbe járnék. A másik nagy kedvenc állatom a ló. Szerintem a világ legszebb állata a ló. A lábaitól kezdve a testén át a fejéig minden tökéletes rajta. Az én szememnek legalábbis. Én kb úgy nézek a lovakra mintha az állatvilágban ők lennének a Victoria Secret modellek. Ráadásul nagyon okosak. Szóval én imádom őket, szerepel is a bakancslistámon hogy legyen egy saját lovam, mert sajnos lovagolni annyira nincsen lehetőségem, ha tudnék hova menni akkor biztosan hobbim lenne. Imádok lovakat rajzolni, lovas filmeket nézni. Most ezt nem úgy kell elképzelni hogy lovas poszterekkel van tele a szobám stb stb, csak tényleg nagyon szeretem őket :D

Biszexuális vagyok, már kiskorom óta. Sőt, mikor még gyerek voltam inkább a lányok érdekeltek. Nagyon szeretem a zenét, mindenféle műfajt. Nem tudok zene nélkül létezni, ha tehetném egész nap zenét hallgatnék. Itthon magamtól próbáltam megtanulni zongorázni is meg gitározni is de nem igazán ment :D A kedvenc együttesem a Tokio Hotel.
Szeretek angolt tanulni, fordítani, angolul beszélni, angolul nézni videókat. Sok embernek teher a nyelvtanulás, én meg inkább élvezem.
Érdekelnek a grafikai dolgok is, iskolában rajz órán folyton pályázatokra küldték szinte az összes rajzomat vagy festményemet. Már 10 éve photoshopozok, bár ez kapcsolódik a gportálhoz is, mert ugye photoshopban designokat szoktam csinálni, nem képeket babrálni :D szeretek videót szerkeszteni, nagyon, imádom a Sony Vegast, csak sajnos mostanában lusta vagyok ezekhez.
Érdekelnek még az ilyen házberendező dolgok, a házak dekorálása, van is egy nagy könyvem ami erről szól, nagyon örülnék ha ezzel tudnék foglalkozni.
A divat is érdekel egy minimális szinten, inkább a báli és a menyasszonyi ruhákért vagyok oda, de ha unatkozok polyvore-on is szoktam szetteket összeállítani, már azt hiszem 200 db van belőlük.

A külsőmről annyit, hogy eléggé magas vagyok. Nincs tökéletes testem, eléggé sok felesleg van rajtam. Hosszú sötétbarna hajam van, ami nekem a gyengepontom, mert hiába akarom növeszteni, hiába szedek rá vitamint és hiába kenem minden szarsággal, nagyon hullik és nagyon töredezik, úgyhogy néhanapján kénytelen vagyok póthajat hordani, hogy ne csak 5 szál hajam legyen. Szemüveges vagyok, bár nem mindig hordom. Eléggé fehér bőrű vagyok, úgyhogy szeretek szoliba járni, bár mostanában hanyagolom mert így munka nélkül elég húzós.

Én magamat egy nagyon gyerekes lánynak tartom. Imádom a meséket, imádok játszani, és szinte már most félek a szülinapjaimtól, mert nagyon nem szeretnék még felnőni. A családban mindig én voltam a kicsi, osztályunkban is mindig én voltam a legfiatalabb, úgyhogy ehez annyira hozzászoktam már, hogy nagyon nem szeretnék tényleg még felnőtt lenni. És ha már szóba került a család, én nagyon büszke vagyok az enyémre. Szerintem nekem vannak a legjobb szüleim, a legjobb testvérem. Minden beképzeltség nélkül, én jobbat nem is kívánhatnék magamnak. Tisztelem, becsülöm, és hihetetlenül szeretem őket.

Folytatnám azzal, hogy kapcsolatban vagyok. Egy olyan kapcsolatban, amit egyébként szégyellek. Nem magát a barátomat szégyellem, hanem amiken keresztül mentünk. Sajnos mi egy nagyon rossz példája vagyunk a szerelemnek, de ugyanakkor egy nagyon erős példa is. Rengeteg mindenen keresztül mentünk, a szívemben kb 100 tüske van amit ő szúrt bele, én is többször bántottam már akarva és akaratlanul is, de mégis úgy alakul a sors, hogy nem tudunk egymástól elszakadni. Sajnos a szerelem nem csak a rózsaszín felhőről szól, hanem a fekete felhőről is.

Vízöntő vagyok. Találtam interneten egy jellemzést, ami pont igaz is rám (egyébként nem hiszek a horoszkópokban) de nem szúrom be, inkább a saját szemszögemből írom le.
Elég fura a kapcsolatom az emberekkel, mert én úgy érzem érzelmileg nagyon önálló vagyok. Nem is önálló, hanem inkább független. Nem igazán hat meg, ha egész nap egyedül kell lennem, sőt előfordul olyan eset, hogy kerülöm a társaságot. Régebben amikor rengeteg barátom volt, kicsit már zavart, hogy azt éreztették, hogy én hozzájuk tartozom. Nekem nincs bajom azzal, ha egyedül vagyok, rengetegszer megyek el sétálni a városba egyedül. Érzelmileg is én tökéletesen meg tudom magam vigasztalni ha úgy van, itt van ez a blog is, végülis saját magamhoz beszélek, és nekem ez esik jól. De ugyanakkor ha más nézőpontból tekintjük az önállóságot, ez ütközik azzal, hogy nekem kisebbségi komplexusom van. Még mindig függök az anyukámtól, ha hivatalos helyre kell menni pl, nem szeretek egyedül menni. Szóval ilyen téren akadnak problémák, dehát gondolom ezeket majd kinövöm. A kisebbségi komplexusról pedig még írok később.

Nekem nagyon fontos akármilyen társaságról van szó, ahova "tartozom", legyen az egy barát, vagy egy baráti társaság, vagy a szerelmem, vagy családi kör, hogy tudjak hülyéskedni. Ezt azért mondom, mert az évek során rengeteg emberrel találkoztam, akiknél ez nem természetes. Számomra a humor alap dolog. Én az iskolában pl baráti körökben szinte a bohóc szerepét töltöttem be. Akármilyen sztoriról volt szó, mindig meg tudtam nevettetni a barátaimat, sőt, többször is mondták, hogy pár napig amíg nem láttak, hiányoztam, mert nem nevettek annyit. Imádom játszani a hülyét, szóval nálam ez nagyon alap dolog. Ezért tudok fiúkkal, vagy fiús lányokkal jobban barátkozni, mert szerintem ez inkább egy fiús jellemvonás. Én a barátommal is (párommal) azért szeretek lenni, mert nálunk két véglet van. Vagy veszekedünk (sajnos) vagy egész nap csak röhögünk. Akármin. Egymáson is, és hát főleg egymáson :D szóval nekem a humor nagyon-nagyon fontos. Rengeteg olyan emberrel ismerkedtem már össze akiknek nagyon rossz volt a humorérzékük, és olyan emberekkel szerintem kínzás beszélgetni. De persze biztos sok ilyen ember van, csak nekem ez a meglátásom. Nekem pl alap dolog hogy ha unatkozok, hogy Family Guyt, vagy Beugrót, vagy Showder klubot nézek. A Gyertek át-ot is nagyon szeretem, meg a Morning show-t is gyakran visszahallgatom (Reggeli show). Engem ezek szórakoztatnak, nem a Pretty Little Liars, meg a hasonló sorozatok :D na meg persze a 9gag, azon is órákat tudok eltölteni.

Na akkor térjünk ki erre a kisebbségi komplexusra. Én amióta az eszemet tudom, egy szégyenlős, visszafogott, visszahúzódó lány vagyok. Mármint idegen emberekkel. Nehezen nyílok meg, valamiért kevesebbnek tartom magam az átlag embernél. És nem tudom megmagyarázni, hogy mi az a dolog, ami bennem kevesebb, mint a másikban, de valamiért ez van. A külsőmmel sosem voltam kibékülve, erről nem is szeretnék sokat beszélni. Nagyon hajlamos vagyok a szorongásra, a pánikbetegségre. Kerültem már így kórházba, jártam már emiatt pszichiátriára, szedtem már emiatt gyógyszereket. Érzelmileg nagyon instabilnak tartom magam, könnyen meg lehet bántani, amit egyébként csak legvégső esetben mutatok ki. Kerülöm a veszekedéseket, kerülöm a haragot, nem igazán állok ki magamért, pont ezért, mert félek attól, hogy ha összeveszek valakivel, tudni fogom, hogy ő most utál engem.

De visszakanyarodva, nekem nagyon fiatalon kezdődött ez az egész kisebbségi komplexus. Kiskoromban anyás voltam, ami miatt talán kicsit el lettem kényeztetve (túl sokat kellett rólam gondoskodnia). Később a rokonaim emiatt mindig bántottak, sőt, a szüleim is hirtelen lenézőek lettek azokkal a dolgokkal szemben, amit ők nekik kellett volna nekem megtanítaniuk. Nem akarok ítélkezni felettük, de mai napig megkapom, hogy pl nem tudok főzni, de amint nekiállok főzni anyukám kiröhög, és ha elrontom apukám leordítja a fejemet, én meg bemegyek a szobámba bőgni. Miközben mondogatják, hogy miért nem tudok még főzni, milyen lány vagyok én. Szóval én emiatt gondolom azt, hogy ebből indul ki ez az egész önértékeléses dolog. Mert tényleg nem tudom megmagyarázni, miért érzem magam ennyire kevésnek. Egyszerűen, csak. Mintha belém lenne vésve. Ezáltal rettenetesen félek az új dolgoktól, félek belevágni bármibe is, félek minden apró dologtól, ami ismeretlen, és ami miatt ki kell lépnem a komfort zónámból. És sajnos a nagy betűs élet erről szól, úgyhogy én lelkileg emiatt eléggé "lemaradtam" és kb egy 12 éves gyerek szintjén látom a dolgokat. Az önbizalmam nagyon a 0-án van, és attól függetlenül, hogy én ezzel tisztában vagyok, fogalmam sincs hogy tudnék ezen változtatni.

Nagyon empatikusnak tartom magam. Néha jó ez, de néha rossz. A szívemen viselek minden apró dolgot, minden kis szituációba bele tudom magam képzelni az adott személy helyébe. Akik szomorúak és történt velük valami, valamiért késztetést érzek arra hogy megvigasztaljam őket. Még egy bikaviadal láttán is elbőgöm magam, ahogy látom hogy a bika hátáből ömlik a vér és még így is hergelik és ő próbál védekezni, mert a helyébe érzem magam és nagyon borzasztó. Nagyon mélyen átérzem ha egy ember rosszul érzi magát. Legyen az szakítás, gyász, vagy akármilyen probléma, valamiért szívügyemnek tekintem, hogy én azon az emberen segítsek. Rengetegszer kapott el a sírás ha hajléktalant láttam, vagy beteg embert, vagy akár egy sovány kóborkutyát, mert én ilyenkor akkora nagy fájdalmat és sajnálatot érzek, hogy sokszor már szinte vigasztalom magam, hogy ne vegyem ennyire a szívemre, mert nekem személy szerint semmi közöm hozzájuk.

Amit még hozzáfűznék így a belső tulajdonságaimhoz, hogy nagyon sokat tudok agyalni. Nagyon-nagyon érdekelnek az élet nagy kérdései, hogy miért élünk, miért halunk meg, mi maga az élet, mi egyáltalán ez az egész "világűr" ahol vagyunk, mi maga a világ? Biztos sokmindenki gondolkodott már ezen, de én naponta többször is olvasok ezekről, nem tudom miért érdekel ennyire. Most pl napok óta azon gondolkodok, hogy létezik-e lélek, és ha igen, akkor mi maga a lélek? És mennyire függ az agyunktól, hogy milyen a lelkünk?
A világűrről is szeretek dokumentumfilmeket nézni, a bolygókról, a csillagokról, a Földön túli életről, engem ez mind nagyon-nagyon érdekel.

Ezen kívül nagyon vallásos vagyok már kiskorom óta, már oviban voltak hittan óráink, még amit oviban tanultunk imádságot elalvás előtt, mai napig el szoktam magamban mondani lefekvéskor. Nagyon nagy hatással van az életemre az, hogy hiszek Istenben. Persze nem vagyok szent, de azért belém van kódolva valahogy, hogy amióta az eszemet tudom én róla tanulok, és számomra az a természetes felfogás, hogy Ő van. Bántja a fülem ha valaki nem hisz benne, bántja a fülem ha valaki viccelődik vele, de nem érzek késztetést hogy én bárkinek a nézőpontját megváltoztassam. Én nekem a "lelkem" úgy nyugodt, hogy tudom, hogy hívő vagyok, és bármi történhet az életben, ez sosem fog megváltozni.

Nem tudom minek hívják ezt, de én abban is nagyon hiszek, hogy a szavaknak erejük van, és az agyunkkal, a gondolkodásunkkal befolyásolhatunk rengeteg dolgot. Én sajnos nem tudom hogy kell, de nagyon érdekel ez a téma. Bármi ami kicsit földön kívüli, és nem racionális dolog, az engem nagyon felcsigáz.

Már csináltam egy menüpontot a fóbiáimról, de most itt is elmondom, hogy kiskorom óta emetofóbiás vagyok, azaz félek a hányástól. Ha hányingerem van pánikolok, izzadok, szorongok, sőt, ha a környezetemben bárkinek hányingere van, én már akkor is félek. Nem tudom miért. Víziszonyos is vagyok, bár imádom a tengert, imádom a vizet, imádom a vízi állatokat, de amint odakerülök, hogy na most megtanítanak úszni pl, az agyamban valami leblokkol, és már magától a vízbe merüléstől is halálfélelmem van. Szabad szemmel nézni a nyílt tengert is számomra kicsit sokkoló, bár imádom a tengert és a tengerpartokat, de szerintem van benne valami olyan kisugárzás nem tudom jobb szóval leírni :D hogy ez egy hatalmas valami ami ismeretlen és félelmetes. Mély víz mellett sem szeretek állni.
És amiről még nem beszéltem, az a félelem a sportoktól. Én sport terén egy nagy nulla vagyok. Ping pongon kívül én mindenben béna vagyok. Nem tudok futni, nem tudok focizni, nem tudok fejen állni, nem tudok szekrényt ugrani. Ilyen analfabéta vagyok sport terén. Ez még oké is lenne, de gimiben olyan tesi tanárt kaptunk mi lányok, hogy szó szerint élvezkedett azon, hogy én mennyire béna vagyok. Sokszor jöttem ki sírva tesi óráról, mert szó szerint megalázott, vagy kiabált velem, így számomra a sport semmiképp sem hobbi, vagy kikapcsolódás, inkább egy olyan valami, ami számomra egy nagy stressz forrás.

Hát már annyira kiveséztem magamat, hogy nem is tudom még mit mondhatnék. Pár apróság még:

  • Nagyon félek a sötétben, ilyenkor az összes horrorfilm eszembe jut.
  • Utálom az őszt és a telet. Nagyon lehúzza a kedvemet, mert olyan mintha meg lenne halva a természet.
  • Eléggé internetfüggő és telefonfüggő lettem :D
  • Általában nagyon sokáig fent maradok, aztán nappal egész nap álmos vagyok, még akkor is, ha 10ig alszok. (Sajnos ez az ára annak, hogy egész nap itthon vagyok.)
  • Ha féltékeny vagyok sosem mutatom ki. És inkább szomorú szoktam lenni tőle, mint mérges.

 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!