Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

g-portál nosztalgia

2015-08-14 13:08:14

Nem tudom, mióta működik a G-Portál, mindenesetre 2005-2006ban még nem itt tartott ahol most. És örülök hogy a részese lehettem a fejlődésének. Nekünk még internetünk sem volt, amikor bátyám egy internetezőben floppy-ra letöltött nekem egy Csacska angyal oldalt, ami g-portálos volt. Persze semmit nem tudtam rajta megnyitni, de nagyon tetszett, csak a főoldalt láttam.
Aztán mikor beköttettük az internetet, rögtön megkerestem, és eldöntöttem, hogy nekem is lesz egy ilyen portálom. Akkor még fizetős volt, úgyhogy minden oldalam 6 napig tartott (azt hiszem annyi volt a próbaidőszak). Akkor egy lány keresett társszerkesztőt, én persze jelentkeztem, és az első portálom (félig) a www.csacska-angyal-2.gportal.hu volt. De hát az mégsem olyan mint egy saját. Így apukámat rávettem, hogy a telefonjáról küldjek SMS-t kreditért, így az első SAJÁT oldalam a www.flory-y-maxy.gportal.hu. (nem tudom, hogy létezik-e még.)
Hát aki annak idején szintén szerkesztett, az tudja, hogy a legtöbb portálnak ezek a témái voltak: Csacska angyal, Sos mi vida, dollznevelde, kutyás oldalak, Pussycat dolls, Tokio Hotel.
De szerintem a Csacska angyal volt a legelterjettebb, annyira, hogy már honlaplétrehozásnál mindenféle név foglalt volt már. De most így visszakeresve, kevert témák is voltak. Pl. üdvözöllek Floricienta és a lovak világában... 
Szóval szerintem a G-portál akkor az egyik fénykorát élte. Voltak még a mindenkilapja oldalak, meg még nem is tudom mi, de akinek portálja volt, az számított a menőnek.
Persze a szerkesztők átlag-életkora kb 10-14 volt.

Egy átlagos oldal így nézett ki akkor:

 • Design: Amikor még mindenki dízígnnek ejtette. Mindenkinek volt Photoshopja, viszont csak minimálisan értettünk hozzá. Sőt, csak annyit tudott mindenki, hogy hogyan kell használni a brush-okat, de azt viszont mértéktelenül, aránytalanul, nem számított ha egy brush kitakarja a képen az emberke szemét, nem számított, hogy egyáltalán nem illik a színvilágba (a legközkeldvetebb a pillangós, szivecskés, csillogós brushok voltak). A képek választása is vicces volt, sokszor nem is illettek egymáshoz, az egyik sötét volt a másik túl pixeles. A méretezés sem volt arányos, de ezt valahogy senkit sem zavart. Egy ilyen design akkor egy átlagos, szép kinézet volt.
 • CSS kód: ez az ami nem létezett. a G-portál sablonait használta mindenki. DE! Az ilyen összevissza csicsás kurzorok, lehulló szivecskék, lapozóeffektek nagyon közkedveltek voltak.
 • Táblák: Az akkori design szett nem csak egy fejlécből és egy háttérből állt. Kellett még enter tábla, welcome tábla, ne lopj tábla, köszi hogy benéztél tábla, banner, button, ikon.
 • Egyéb modulok:
  Vendégkönyv: Az alap menüpontok közé tartozott. Ez szerintem aranyos volt, mert hiába volt chat, az emberek mégis a vendégkönyvbe írták le, hogy mennyire tetszik nekik az oldal. Itt zajlottak a button-cserés folyamatok is.
  Hirdetőkönyv: Szintén egy vendégkönyv típusú modul, ahol a te saját oldaladat hirdethetted, azzal hogy beraktál egy szerkesztett képet például ez: klikk és telenyomtad vele többször egymás után a hirdetőkönyvet. Ami használt, mert sok látogatót hozott, de a legtöbb csak azért kattintott rád, hogy folytathassa a hirdetéseit...
  Fekete lista/zöld lista: Ide a szerkesztők kirakták azokat az oldalakat, akik pl. loptak tőlük. A lopás persze jelenthetett egy képet. Vagy egy videót. vagy bármit. Az a fekete listára került. A zöld lista fogalmam sincs mi volt, oda soha nem írtam senkit xD
  Regisztráltaknak: Akkor még igenis sokat jelentett, ha regisztráltak a portálodra, és ezt azzal lehetett elérni, hogy extra tartalmat töltöttek föl, amiket csak a regisztrált felhasználók láthattak.
  Suli cuccok: Sok órarend, könyvjelző, vignetta, kifestő, meg rengeteg dolog volt itt, mert valamiért mindenki azt hitte, hogy aki meglátja, majd kinyomtatja, és használni fogja. Pl.: klikk
  Szavazások: jó az oldal? ki a kedvenc szereplőd? tetszik a design? ki a legszebb? ki legyen a következő designen? stb. stb.
  Versenyek: Nem tudom mi volt a lényege, de kb. minden második portál hirdetett design versenyt, honlapversenyt, banner/button készítő versenyt. Aztán jobbik esetben kredit volt a nyeremény, de volt amikor csak egy tábla, hogy 1. helyezet. Vagy egy design.

De még rengeteg dolog van, de így hirtelen ennyi jutott az eszembe. Én szerettem azt az időszakot, mert akkor senki sem azt nézte, melyik oldal a leglátogatottabb, akkor mindenki csak a tartalomra ment. És persze mindenki védte a saját menüpontjait, és az számított a legjobb oldalnak, amelyiken a legtöbb érdekesség volt. És mindenki közvetlen volt egymással. Pl. msn beszélgetéseim között találtam egy olyat, hogy ráírtam, és ez volt a beszélgetés:
- szia, neked van csacskás oldalad?
- szia. aha
- és tudsz designt csinálni?
- igen tudok.
- nekem is tudnál egyet?
- persze. ki legyen rajta? Flor?
- igen
- oké, majd holnap küldöm
- kösziii

Jó nyilván a design minősége olyan volt amilyen.. de akkor is sokkal segítőkészebb volt mindenki, nem volt a másik lenézve, a szerkesztők msn-en ismerkedtek egymással. Szóval én akkor is nagyon szerettem a G-Portált. Persze aztán fejlődött, a felső narancssárga G-Portál csíkból zöld lett. Akkor már fejlettebb oldalak voltak. A többi meg már nem lényeges. Csak ezt a kezdeti időszakot akartam kicsit felidézni.

Nektek is volt ilyen oldalatok? Meg van még a címük?

 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!