Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

tanulságos mesék

Nyilván ha jobban belegondolunk, a legtöbb meséből le lehet vonni tanulságot, de sajnos ma már elég sok bugyuta semmitmondó rajzfilmeket is gyártanak (pl.: Spongyabob). Most azokat fogom felsorolni, amiket egyrészt már láttam, és másrészt amiknek tipikusan nagyon fontos üzenetük van, és jót tesznek szerintem egy gyerek fejlődésében és felnövésében. :)

Az oroszlánkirály
Hát ebben a mesében van a legtöbb üzenet szerintem, ami felnőtteket és gyerekeket is egyaránt megérint :) például a család iránti szeretetet és tiszteletet kihangsúlyozza, leginkább a szülő-gyerek kapcsolatot. Néha úgy érezzük, hogy apukánk vagy anyukánk túl szigorú velünk, és ellenünk van, de igazából pont az ellenkezője. Sokszor azért kapunk leszidást, mert ők csak a legjobbakat akarják nekünk, és féltenek. És amiért ők nem hagynak cserben minket, nekünk sem szabad cserben hagynunk őket. A másik üzenet a szerelem, ami leginkább a második részben van jelen, Kiaranál és Kovunál. Ez is az bizonyítja, hogy nem mi választjuk ki azt, akibe szerelmesek leszünk. És lehet, hogy az a személy nem viselkedik épp példásan, sőt, tipikusan rossz lány vagy rossz fiú, de talán mi vagyunk a megfelelő személyek arra, hogy ezt megváltoztassuk. A harmadik üzenet pedig a barátság. Timon és Pumba, akiket kiközösítettek, szívesen látták és befogadták Simbát, pedig tudták, hogy egyikük sem tökéletes. Mégis ez tartotta össze őket, és jóban rosszban egymás mellett voltak.

Szépség és a szörnyeteg
Hát ezt nem is igazán lehet szerintem magyarázni, mert önmagáért beszél. Egyrészt nem fontos a kinézet, és nem számít mennyire nullának tartod magad és emiatt negatív lesz az egész hozzáállásod mindenhez, ha megtalálod azt a személyt aki valóban nagyon tud szeretni téged, az át fog látni a maszkon, és beléd tud szeretni. Még akkor is ha (magad szerint) szörnyeteg vagy, és az ember aki tetszik, az pont az ellenkezője. Klisé duma, de igaz, hogy az ellentétek néha vonzzák egymást. És attól mert valaki külsőleg nem épp egy szépség, attól még a belső értékei igenis sokat számítanak. Ezért fontos hogy a szívünkkel lássunk és ne a szemünkkel (Háhh, Kis herceges utalás :P ) mert ha így tesszük lehet soha nem ismerjük meg azt a személyt, aki talán a legfontosabb személy is lehetne az életünkben, és akit a legjobban tudnánk szeretni, csak mert elsőre ítélkezünk. Egyébként a Notre Dame-i toronyőr is ide illik :)

Shrek
Azért raktam rögtön a Szépség és a szörnyeteg után, mert az üzenete ugyanez. Attól, mert nem vagy a világ egyik legszebb teremtménye, attól még szerethet téged egy herceg/hercegnő, és találhatsz hűséges barátokat. Vagy Fiona oldaláról, attól, mert nem vagy olyan hű de szép, még lehetsz királylány :) Nem szabad senkit sem megítélni első látásra, mert nem lehet tudni, hogy igazából az a bizonyos személy mennyire értékes, és mennyire tudna szeretni téged. Akár csak barátilag is. Ilyen a Grincs is. Akármennyire unszimpatikus neked egy ember, attól még van jó oldala, és ne hagyd ki a lehetőséget hogy azt is megismerd.

Eszeveszett birodalom
Ez leginkább az elkényeztetett, gazdagságba beleszületett beképzelt gyerekeknek szól szerintem, akiknek a legnagyobb bajuk az életben, hogy nem a legújabb iPhonet kapták karácsonyra, és akik lenéznek szegényebb embereket. Amennyire magasan vagy, annál nagyobbat koppansz, és semmi garancia sincs arra, hogy egyszer te is azok helyében legyél, akiket lenézel vagy kigúnyolsz. Elég furcsán vagyunk mi amúgy összerakva, hogy akinek többmindenje van, és úgymond boldogabb, az általában a fukar, és a gonosz. Akinek meg nincs sokmindene, sokkal jószívűbb és az a jóindulatú. Pedig, hát nem azt mondom hogy a fordítottjának kéne lennie, mert senkinek sem kéne irigynek lennie, de ez semmiképp sincs jól szerintem. Ráadásul attól, mert valaki gazdag, nem biztos hogy boldog. Mint Kuzco: azt hitte mindenki szereti, csak mert mindenki "behódolt" neki. Ráadásul lelkiismeretfurdalás nélkül hordott le embereket. Majd amikor ő került bajba, akkor kellett észrevennie, hogy nincs senki aki szereti őt, nincsen barátja, vagy aki volt is, az is titokban utálja őt.

A kincses bolygó
Szerintem ez az egyik legalábecsültebb Disney mese. Nekem az egyik kedvencem amúgy. Arról szól, hogy nem számít hányan vannak ellened, akkor is tarts ki a céljaid és az álmaid mellett. Lehet, hogy sokmindenkivel meg kell birkózz, és sok ellenséged lesz, sok kudarcod, de a végén megszerezheted azt amit akarsz. A másik ilyen téma a barátság. Lehet, hogy egy személyjel nem jössz ki az elejétől kezdve, de attól még kerülhet hozzád nagyon közel, és a baráti kapcsolatok sem zökkenőmentesek, de néha kell egy-két nézeteltérés is. Mert nem biztos, hogy az a legjobb barát, akitől csak jót kapsz és soha nem bánt, mert a hátad mögött lehet az ellenkezőjét teszi. Inkább jobb egy olyan barát aki mindent a szemedbe megmond, és őszinte, még ha nem is mond mindig pozitívat, de legalább tudod az igazi véleményét. És kell tudni megbocsátani is. És ahogy a mese végén történt, az igaz a való életben is: egy barát sokkal fontosabb mint bármilyen kincs, sőt, egy igaz hűséges barát már maga egy kincs

Bűbáj
Akartam erről is írni, mert bár nem épp reális az egész, de engem valahogy megfogott :D arról szól, hogy a valós élet összemosódhat-e a tipikus Disney hercegnős mesékkel. Nagyon sok ellentmondás van, de szerintem néha akkoris szabadjára kell engedni az ilyen gondolatainkat, és hinni a gyerek-álmainkban, hogy eljöhet értünk a herceg fehér lovon. Még akkor is, ha az ép eszünk nem ezt mondja. Néha igenis jól esik hinni a csodákban, és talán ez is kell ahhoz, hogy egy rossz napon is boldogok legyünk, és legyőzzük úgymond a "gonosz ellenségünket". Mert a történet végén mindig a jók nyernek, és igenis nekünk is lehet happy end-ünk :)

Hát most ennyi jutott az eszembe hirtelen, de ha nektek is van egy kedvenc mesétek, aminek tanulságos története van, azt írjátok le, mert én személy szerint nagyon szeretek ilyen meséket nézni :)

 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!