Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

 

 

 

 

 

 

Notes of my everyday life

A vezetés rögös útjai

2018.03.20. 23:41, teo
És még azt hittem a lovaglás nehéz...

Nekem már nagyon régóta mondják, hogy tegyem le a jogosítványt, de igazából mindig csak legyintettem rá. Engem sosem vonzott, hogy vezessek, mert hát megmondom őszintén sok szituáció nekem túl félelmetes :D de most mégis rábeszélt az egyik haverom, úgyhogy tanfolyamra még nem iratkoztam be, de most pár napja már 3 alkalommal is tanultam vezetni.

Hát megemelem a kalapomat mindenki előtt akinek jogsija van :D én mindig azt mondtam, hogy a lovaglás tuti, hogy nehezebb, mint a vezetés, mert hogy ott csak pedálokat kell nyomni meg forgatni a kormányt. Ugyanis egy vitánál ez került szóba és én mondtam hogy a lovaglást "elsajátítani" az egy művészet, de a vezetés az más :D de most lehet ezt visszavonom... biztos aki ráérez annak hamar megy, de nekem az elején elég nehézkes volt. Bár mind a 3 alkalommal 3 különböző kocsival voltam :D lehet ez a baj, hogy mindegyik kocsi más.

Kapcsolódó kép

Nekünk 2 kocsink van, egy régi Opel Corsa B, és egy Hyundai Accent 1.4. Apukám elvitt egy sima egyenes útra ahol viszonylag semmi forgalom sincs. Hát először a Hyundai-al voltunk, imádom azt a kocsit mindig úgy hívom hogy egérke :D mert szerintem a formája meg a lámpája is olyan.. meg a színe is szürke. Ráadásul az ilyen lehajtható könyöklő ha rosszul van visszahajtva cincogni is szokott :D úgyhogy nekem ő egérke. A gázpedálja nagyon érzékeny, alig raktam rá a lábam, apukám már mondta hogy ez sok. Egy icipicit engedtem fel úgy meg már túl kevés volt. De mondta, hogy ő is túl szokta pörgetni mert nehéz megszokni hogy ennyire érzékeny, de néztem a fordulatszám mérőt, úgy nagyjából be tudtam saccolni, mikor lehet elindulni. Úgyhogy ezzel a kocsival az indulás nagyon nehezen ment. Mondta apukám, hogy legközelebb jövünk a Corsával, mert az régi kocsi, de nagyon jó, tanuló kocsinak az jobb mint a Hyundai.

Hát itt meg már fura volt, hogy nem volt fordulatszám mérő, hanem úgy hangra kellett eltalálnom az indulást is meg a váltást is. Könnyebben elindultam vele, de a váltás az nagyon gáz volt, mert annyira nehezen lehetett vinni a váltót, meg beraktam egy irányba utána magától arrébb ment egy kicsit, hogy én nem tudtam mikor miben van. Pedig már megjegyeztem fejből, de valamiért sokszor rossz sebességbe tettem. Kicsit el is ment a kedvem akkor az egésztől, pedig már megfordulni is megtudtam, de mégsem volt valami sikerélményem a kis Corsával. De mondta apukám hogy maradjunk ennél amíg nem fog menni minden legalább annyira, hogy ő ne szóljon bele.

A harmadik kocsi amivel mentem, az a barátom kocsija volt. Egy Fiat Punto Sporting. Hát ő eleve nagyon sok mindent kicserélt benne mert ő eléggé autóverseny megszállott, kb semmi sem gyári abban a kocsiban.. ezért is lepődtem meg amúgy, hogy megengedte hogy vezessem az ő szeme fényét :D hát ahhoz képest, hogy a mi Hyundai kocsink (vagyis a kis egérke :D) sokkal modernebb meg újabb kiadás, ahhoz képest ez a Fiat sokkal erősebb volt. Bár nem hiába Sporting. Egyszer sem fullasztottam le ment mint a golyó. Mikor a gázra léptem annyira húzott hogy mindig néztem a barátomra hogy ez normális? És akkor mondta hogy igen csak meg kell szokni hogy ez sportosabb mint egy átlagos autó. Na nem mintha egy átlagoshoz annyira hozzá lennék szokva :D Ráadásul ő sokkal türelmesebb is volt velem mint apukám. Egyszer sem kiabált velem ha bénáztam, úgyhogy sokkal bátrabb voltam végig.

Hát ha választanom kéne, imádom a kocsijainkat, apukámban is nagyon bízok és tudom hogy jól vezet, de mégis inkább a barátommal fogok gyakorolni. Pedig tényleg ha ismernétek, hogy ő hogy vezet... azt mondanátok hogy egy őrült. Bent nagy városokban is úgy tud tájékozódni, hogy én fel sem fogom merre visz a sáv ő meg tök bátran flangál ide-oda. Persze ez veszélyes is lehet, de neki már mondta több hozzá értő ember, hogy nagyon érzi hogy megy a kocsi. Úgyhogy hiába én is azt hittem, hogy ha valakitől, hát tőle nem érdemes megtanulni vezetni. Ahhoz képest rengeteget tanultam tőle, az ő hozzáállása felém is nagyon jól esett, mert tényleg nagyon türelmes volt, mikor én ideges voltam ő csak mosolygott. És nem azokra a merész dolgokra tanít amiket ő szokott csinálni :D habár ennyire kezdőként mit is csinálhatnék... hanem tényleg részletesen elmond mindent, ha nem megy újrapróbáljuk lassan, mindent szabályosan, úgyhogy komolyan mondom nem elég hogy nagyon jól vezet, nagyon ért a kocsikhoz, meg nagyon is szereti őket, de még oktatónak is elmehetne :D

Úgyhogy ja, nem igazán megy még, de viszont nagyon tetszik :D kicsit türelmetlen is vagyok mert bár még csak 3x voltam kb 15-20 percig, azt hittem már menni fog mint a karikacsapás. Bár én tényleg a 0-ról kezdtem, úgy ültem be, hogy oké, és most melyik pedál micsoda? :D hát lassan de biztosan menni fog majd. Bár én nem voltam elégedett magammal, de apukám is megdicsért, a barátom meg pláne, ma is egész nap Schumachernek hívott :D (vagy hogy kell írni a nevét). Úgyhogy legalább ők azt gondolják hogy nem ment olyan rosszul. Tanfolyamra is menni akarok, bár most elhalasztottam mégsem iratkoztam be - egyéb okok miatt, de az év folyamán tuti elindulok majd. Főleg ha már tényleg menni fognak az alap dolgok.

2 hozzászólás
Idézet
2018.03.24. 23:56
teo

Hát akkor sok szerencsét kívánok neked! :) :D igen, rengeteg embernek van jogsija és az ember azt gondolja azért, mert olyan egyszerű. Pedig egyáltalán nem :) de a gyakorlat teszi a mestert. És igazad van, nagyon nehéz dolog, de ngagyon is lehet élvezni :)

Idézet
2018.03.22. 20:25
Zsó

Én is tanulok vezetni. Szeptemberben kresz vizsgáztam, a vezetést pedig alig pár hónapja kezdtem. Nekem mondjuk nem volt ilyen, hogy itthon valaki tanítgasson, mert nekünk nincsen autónk, úgyhogy brutál nullán indultam neki a tanfolyamnak. Mondjuk az oktatóm örült is ennek. :D

Amúgy tényleg nehéz az autóvezetés. Az ember a hátsó, vagy az anyós ülésről nem is gondolná, hogy ennyire. Én mondjuk sejtettem, hogy nem könnyű, de basszus, szembesülni vele azért kemény volt. :D Rengeteg mindenre kell figyelni, a gáz nagyon érzékeny, válts, de közben legyen a szemed az úton, de a visszapillantókon is, ha úgy van. Kemény.
De jó dolog amúgy. :D Kívánom, hogy továbbra is tetsszen, aztán milyen jó lesz majd, ha már igaziból tanulsz. A manőverek, mint a parkolás, meg ezek - én azokat tök szeretem. :D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt