Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox

christmas, winter, and silver kép
Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Képtalálat a következőre: „xmas”Képtalálat a következőre: „xmas”Képtalálat a következőre: „xmas”Képtalálat a következőre: „xmas”Képtalálat a következőre: „xmas”

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
2017.12.05. 19:13
2017.12.04. 20:02
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
winter, lights, and sweater kép
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

Notes of my everyday life

Szeretem a bejglit

2017.12.02. 19:15, teo
... és a bejgli is szeret engem

Nem tudom miért ezt a címet adtam :D mert igazából egy karácsonyi kérdezz-feleleket hoztam. Mert ugye mikor nincs ötletünk bejegyzésekhez, elég csak kitölteni egy q&a-t :D Igazából ezt interneten halásztam össze több kérdésekből, úgyhogy forrást nem tudok jelölni.

    1. Izgatott vagy a karácsony miatt?
Igen, nagyon :) én mindig nagyon várom a karácsonyt. A legszebb ünnep.
    2. Mit szeretsz a karácsonyban?
Hogy ez tényleg a békességről szól. Nem szeretem azt mondani, hogy a szeretet ünnepe, mert keresztény vagyok és nekem a karácsony még mindig Jézus születésének ünneplését jelenti, de ilyenkor tényleg jó látni a szeretet családokon belül. És persze érezni. Már ahol van. Én nagyon hálás vagyok amiért nálunk ez általában megvan.
    3. 3 kedvenc karácsonyi dal
Te jó ég, most komoly??? Egy egész dallistám van :D és most 3-mat ki kell választanom? Dehát akkor a többi megsértődik!! :D hát talán ezt a hármat mondanám. De ezeken kívül még nagyon sok van.
Zámbó Jimmy - Karácsony ünnepén
Ashley Tisdale - Last Christmas (szerintem ez a legjobb változat)
Miley Cyrus - Rockin' around the christmas tree (ennek a számnak is ez a feldolgozása tetszik a legjobban)
De egyébként ha nagyon őszinte akarok lenni, én a vallásos dalokat szeretem ilyenkor a legjobban. Mennyből az angyal, Adventi hírnök, Jöjjetek hívek, Csillagfény gyúlt, stb.
    4. 3 kedvenc karácsonyi film
Reszkessetek betörők, Reszkessetek betörők 2, Nicsak ki beszél most
    5. Mit kérsz karácsonyra? (ha valaki meg akarna téged ajándékozni)
Hmmm... egy szép piros, nagy bojtos sapkát :D már rengeteg helyet bejártam és sehol nem találok egy szép színű, szép alakú, meleg, nagy bojtos piros sapkát.
    6. Igazi, vagy mű fenyő?
Tény, hogy egy igényesen és szépen megcsinált műfenyő szebb tud lenni, és nem hullik, de akkor sincs jobb szerintem egy igazi fenyőfánál.
    7. Színes, vagy egy színű karácsonyfa díszítés?
Régebben mindenféle díszt ráraktunk a karácsonyfára, pár éve csak 1-1 színeket. Nekem a kedvenc kombóm az arany-piros. De idén szerintem arany-ezüst-piros lesz :D mert találtam a tescoban szép ezüst angyalhajat és azt mindig nagyon szeretem rárakni az ágakra. Eddig csak ilyen csúnya nagy vastagok voltak, de most végre találtam vékonyat.
    8. Csillag, vagy angyalka a fa tetején?
Régen angyalkát raktunk, de mostmár csak két csúcs-díszünk van. Az egyik ilyen hegyes, és arany, a másik csillag és kék. Szerintem idén az arany megy a tetejére.
    9. Hogyan telik általában a karácsony nálad és a családodnál?
23-án már elkezdünk sütni-főzni anyukámmal, és mindig én és apukám megyünk el megvenni a fát. 24-én anyukám még mindig süt főz, de én már apukámmal délelőtt díszítem a fát, és közben karácsonyi zenéket rakok be. De már ilyenkor mindig rákényszerítem a szüleimre a karácsonyi zenéket :D este pedig közösen vacsorázunk (mert az nálunk ritka). Másnap István nap van, úgyhogy elszoktunk menni nagybátyámhoz, névnapot köszönteni. Meg akkor már bejárjuk az egész nagy famíliát, mindenhol le szoktam csekkolni a karácsonyfákat mert minden évben meg akarok győződni róla, hogy a miénk a legszebb :D hazamegyünk, és este általában hozzánk is szoktak jönni. 26-án már csak pihenni szoktunk, meg karácsonyi filmeket nézni a tévében. Az elmúlt években én ezt a napot már a barátomnál töltöttem. Úgyhogy nagyjából ennyi. Ja, és nálunk nincs ajándékozás, egyáltalán.
    10. Mikor szoktál karácsonyi bevásárlást tartani?
Mivel nem én vezetem a háztartást így max aszisztálni tudok anyukámnak :D hát nincs konkrét időpont. Meg nem egyszerre szoktunk mindent megvenni. Én pl. már november elején vettem pár díszt a fára.. :D
    11. Hittél régen a Mikulásban?
Igen, mikor én gyerek voltam, nagyon bekajáltatták velünk, hogy létezik. Levelet írtam neki, amit este kiraktam az ablakba, reggelre pedig láttam, hogy már nincs ott, és akkor mondták a szüleim hogy hát igen, látták, hogy repült arra valami :D csizmámat mindig kiraktam az erkélyünkre, másnap reggel meg már ott voltak az ajándékok. Sőt, mikor kicsi voltam, unokatesóimmal együtt ünnepeltük a Mikulást is, és ilyenkor mindig a szüleink összefogtak és valaki mindig beöltözött a Mikulásnak, és kaptunk tőle ajándékot :D szóval én elég későn jöttem rá, hogy kamu az egész, mert nekem nagyon jól tudtak hazudni a szüleim :D de ugyanez volt a fogtündérrel is, meg a nyuszikával is.

    12. Melyik volt eddig a legrosszabb karácsonyod?
Talán amikor pont karácsony előtt szakítottunk a barátommal. Mert nekünk dec 22-én lenne évforduló, és nem tudtuk együtt tölteni azt a napot, és én nagyon mérges voltam emiatt. Úgyhogy nagyon sokat veszekedtünk. De hálistennek az összes többi nagyon jó volt.
    13. Mik a kedvenc karácsonyi sütijeid?
Báááájgli :D mint ahogy írtam a címben is. De csak diós. Nagyon szeretem még a zserbót. A mézeskalácsot. Anyukám szokott csinálni ilyenkor lajcsi szeletet, meg páva szemet. Azokat is nagyon szeretem.
    14. Milyen ételek szoktak lenni nálatok karácsonykor?
Krumplisaláta, francia saláta, krumplipüré, rántott hús, rántott sajt, alpesi (erdélyiek tudják mi az :D), stefánia szelet, meg húsleves.
    15. Mi adja meg legjobban a karácsonyi hangulatot nálad?
Nálam legjobban a karácsonyi zenék. Én nagyon tudok zenékhez emlékeket kötni, és elég meghallgatnom pl. a Last christmas-t Ashley Tisdaletől, és már rögtön eszembe jut amikor régen a barátnőimmel mézeskalácsot sütöttünk és összeliszteztük egymást és annyira röhögtünk, hogy nem tudtunk egymásra nézni :D meg énekeltük, hogy "karácsonyi sütés idején, milyen lisztből legyen sütemény, csak a viitamill, csak a vitamill" :D nem tudom ki emlékszik arra a reklámra.
Szóval ilyenkor a zenék nagyon vissza tudják hozni a sok karácsonyi emléket. De az is nagyon hangulatba hoz, ha elmegyek egy karácsonyi istentiszteletre, ahol kisiskolások szolgálnak. Mert nekem gyerekkoromban mindig az volt a karácsony főpontja úgymond, amikor a templomban fel volt állítva a fa, és késő délután volt istentisztelet, és a templomból kimenve kaptunk ajándékcsomagokat. Szóval ja... imádom a karácsonyt :D
    16. Van valami karácsonyi ruhadarabod?
Van egy karácsonyi mintás pulcsim, meg most szeretnék egy karácsonyi minionos pulcsit is :D nem tudom megérkezik-e karácsonyig.
    17. Mi volt eddig a legjobb ajándék, amit kaptál karácsonyra?
Mivel az ajándékozás nálunk megszűnt, ahogy nagyobb lettem, és mástól sem nagyon szoktam kapni semmit, a barátom is leszarta az ilyen ünnepeket és az ajándékozást, így azt a babát mondanám amit kb 5-6 évesen kaptam anyukáméktól :D cumija volt, meg több ruhája, úgyhogy én annak nagyon-nagyon örültem.
    18. Fehér szokott lenni a karácsony ott, ahol élsz?
Eddig a 21 évem alatt egyetlen egy karácsonyra emlékszek, amikor tényleg nagyon nagy hó volt. És elmentünk szánkózni azzal a fiúval akibe szerelmes voltam, és kergetőztünk meg minden ilyesmi, azta én akkor milyen boldog voltam :D
    19. Szeretsz hóembert építeni, hóangyalt csinálni, szánkózni, korcsolyázni, síelni?
Hóembert építeni sosem tudtam :D volt egy kis golyó de én hiába görgettem sosem sikerült nagy bumszlit összehozni. Hóangyalt csinálni szeretek bár ritka amikor tényleg hasonlít egy angyalra :D szánkózni nem hogy szeretek hanem egyenesen imááádok. Korcsolyázni csak egyszer voltam, jó lett volna megtanulni hogy hogyan kell, de sajnos nem tanultam meg :/ mert nem segített senki. Síelni pedig még nem voltam, de nem hiszem hogy tetszene, nekem túl félelmetes :D de az jó amikor ilyen nagy cuccokra felülnek és a magasban mennek felfelé.
    20. Lesz-e valamiben más ez a karácsony, mint a többi?
Remélem nem. Eddig mind nagyon jó volt. Úgyhogy jobb se kell, és persze rosszabb sem :) talán abban lesz másabb, de már az előző karácsony is ilyen volt sajnos, hogy a mamámnak mostmár nem kívánhatok boldog karácsonyt... biztos most is nagyon fog hiányozni. Bár az év összes napján nagyon hiányzik...

Töltsétek ki ti is :) ha elviszitek esetleg, szóljatok, hogy én is el tudjam olvasni a válaszaitokat.

Még nincs hozzászólás.
 

Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!