Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

Notes of my everyday life

6 tipp, hogyan spórolj

2017.11.22. 14:47, teo
Új mottó: igenis sajnáld a pénzedet!

Én már június óta dolgozok. Vagyis 5 hónapja. Vagyis már több, mint 500ezret kerestem a cégnél. Hát ne kérdezzétek meg, hogy most mennyi pénzem van.. :D jó, nem vertem el az összeset, mert ahhoz képest elég jól állok, viszont még így is úgy szórom a pénzt mintha muszáj lenne. De most az egyik haverommal összeállítottunk pár pontot, ami alapján spórolhatunk :D úgyhogy most én is erre törekedek, hogy betartsam. Bár nem tudom mire spórolok, de a jövőbeli énem biztos hálás lesz majd :D

 • Vagy bankszámla, vagy készpénz.
  Személyes hibám, ami által rengeteget költekezek. Tudom, hogy van pénz a számlámon, és tudom, hogy van levéve. Ezáltal abban a tudatban vagyok, hogy nyugodtan költekezhetek egy kicsit "innen", egy kicsit "onnan", aztán a végén jövök rá, hogy attól még a pénz mennyisége nem lett több, csak mert kettő felé osztottam. Úgyhogy most próbálok mindenhol készpénzzel fizetni, és így legalább szabad szemmel látom, hogy mennyit is fizetek, na meg persze van egy limitem amit saját magamnak szabok meg.
 • Hitesd el magaddal, hogy nincs pénzed.
  Józan paraszti ész :D nálam ez nagyon működik. Én vagyok olyan szerencsés, hogy nem kell költenem vízre, villanyszámlára, mert még itthon lakok, és anyukámék is most elég jól állnak és nincsenek rászorulva hogy adjak haza pénzt.. persze nem mindig volt így... de így jobban be tudom osztani a fizetésem, mert nyilván nincs is szükségem olyan sok pénzre. Így mikor megkaptam, ami most pl. 144 ezer volt, már abban a pillanatban eldöntöttem, hogy ebből maximum 40 ezret költhetek el. És így ahogy látom hogy fogy, már nem az van a fejemben, hogy a sokból fogy (mert még alapból volt a számlámon), hanem amit én megengedtem magamnak. Tehát ne vásároljak annyi mindent, mert már nagyon kevés pénzem van :D pedig nincsen, csak én elhihetem magammal, hogy ha már egy bizonyos összeg alá megyek, akkor már az nem jó és vegyek vissza a lendületből.
 • Kaján tudsz a legtöbbet spórolni
  Mikor sokáig voltam egyedül itthon, ezt nagyon megtanultam. Rengeteg mindent pazaroltam, mikor rájöttem, hogy semmi értelme. Pl. vettem hozzávalót spagettihez, másnap rakott krumplihoz, harmadnap valamilyen leveshez, aztán kb. a hetedik napon jöttem rá, hogy mindig maradt valamennyi alapanyag, ami alapján tudnék csinálni valamilyen kaját. Nem muszáj nekem napról napra telepakolnom a hűtőt, hanem inkább azon kell lennem, hogy ami van is, fogyjon el.
 • Bevásárlólista
  A boltban eléggé sokminden elvonhatja a figyelmünket és megvehetünk olyan dolgokat amikre amúgy nincs is szükségünk, csak ott volt és megtetszett. Erre jó ha otthon írsz egy bevásárlólistát, ami szerint megkeresel mindent ami kell, és nem nézelődsz hülyeségek után, meg nem csak kóborolsz jobbra-balra. És ha megvan minden, akkor már mehetsz is. Nagyon beválik olyanoknak mint amilyen én vagyok, mert én aztán tudok mindenféle értelmetlen kacatot vásárolgatni :D
 • Ennyit dolgoztam érte - megéri?
  Nem tudom miért, de én mindig elgondolkozom ezen, mikor nem vagyok biztos, hogy meg akarom-e venni azt a bizonyos valamit. Pl. legyen szó egy kenyérpirítóról, mert múltkor azt akartam venni (teljesen felesleges amúgy). 4000 Ft volt, és csakis azért raktam vissza, mert belegondoltam, hogy most komolyan én azért szenvedtem végig egy napot a gyárban, hogy legyen egy kenyérpirítóm? Amúgymeg simán megvettem volna, mert hát na van több mint 200 ezrem, akkor meg mért ne? De amúgy meg ahhoz képest hogy egyáltalán nem lett volna használva, ahhoz képest nem ér annyit. De ha pl. egy mozizásról van szó a családdal, vagy barátokkal, arra már nem sajnálnám. Mert az azért mégis boldoggá tesz.
 • Boríték
  Nekem ez annyira nem vált be de hátha valakinek beválik. Mikor megkaptam a pénzem először, a legtöbb részét beraktam egy borítékba, és beraktam egy fiók aljára, hogy még csak eszembe se jusson hozzányúlni. Persze egy ideig ment, de aztán nem tudtam ellenállni a gondolatnak, hogy nyugodtan vásárolhatok még, mert ott van a pénzem a fiókban.. :D mondjuk mikor kivettem a borítékból, főleg hogy még a sok könyvtől szép simára ki is lapult, mindig nagyon bűntudatom volt.

Szóval ja. Eddig mindig az volt a mottóm, hogy magadat sajnáld, ne a pénzedet. Mindig is csodálkoztam hogy kb egyedül vagyok ezzel a gondolattal :D de ahogy múlik az idő, igaz egyre több pénzem van, de egyre jobban látom már az értékét is, meg azt is, hogy mennyit kell dolgozni érte. Úgyhogy ne csak mindig a számokat nézzük amikor megkapjuk hirtelen a nagy összeget. Hanem a sok túlórázást, a sok fáradtságot, meg a sok nehézséget ami mögötte van. És ha így tesszük, már rögtön nem lesz kedvünk csak úgy elszórni mindenfelé.

3 hozzászólás
Idézet
2017.11.29. 18:17
Zsocika

En nem a kajara gondoltam hanem az egész fiatal kora . Nem mesz bulizni mert sporolsz . Nem mesz bulizni mert sporolsz stb ilyenekre . 

Idézet
2017.11.28. 10:54
teo

Szia! Szerintem félreértettél. De attól függ hogy spórolni akarsz vagy nem :) ha nem akkor persze hogy én is megveszek minden kaját ami tetszik és szeretek, de igazából a legtöbb dolog felesleges. Durva, hogy az emberek mennyi kaját dobnak ki a szemétbe csak azért mert nem fogyott el, és megromlott. Én erre gondoltam. Nagyon nagy pazarlás.

Idézet
2017.11.25. 00:28
zsoca

Kedves teo :) Zsoca vagyok :) ez a post márt csak azért szurta a szemem mert tudom milyen vagy :) Teo , én ugy állok hozá hogy (igaz jobban keresek mint te havi 200-240 között) de én ugy vagyok vele hogy egyszer vagyok fiatal egyszer élek, akkor ha meg kerestem ugy éljek hogy boldog legyek ne azon gondolkodjak hogy jajj ezt a sonkát nem vehetem meg mert drága . Ez megint magyarország hogy a kaján tudsz a legtöbbet sporolni WTF ? a kaján ? na ne . Baszki ha megkivánom had egyek márt egy jot és tudom te is ilyen vagy ( siniminis :) ) Teo  amugy amikett beszélgetünk egy honapja kb . Ha nem hitted el akkor itt a péda :) ha az lenne amit te mondtál minden nap kerestelek volna :D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!