Notes of my everyday life

Summer Q&A

Summer's here, bitches!

overlay, summer, and transparent kép

1. Milyen a nyár ott, ahol élsz?
Ez olyan mint valami angol tétel kérdés amit ki kell dolgozni :D ugyanolyan, mint Magyarország többi részén :) lehet kicsit melegebb, mert egy nagyon déli városban élek.

2. Azt mondom nyár, te azt mondod...
YYAAASSSS

3. 5 dolog, amit szeretsz a nyárban
- rövidebbek az éjszakák, hosszabbak a nappalok
- strand, balaton
- az a jó illat hajnalban
- rövidnadrágok, papucsok, szandik, toppok
- barna bőr

4. 5 dolog, amit utálsz a nyárban
- szúnyogok, sáskák, és egyéb rovarok amik berepülnek a szobámba
- amikor annyira meleg van, hogy vizes törölközőn kell aludnom
- napszúrás, leégés
- izzadás
- amikor alig tudok edzeni, mert már az átöltözésben kiver a víz

5. Kedvenc nyári dalod?
Igazából eddig mindegyik nyárnak volt egy tipikus dala, legalábbis számomra :D az ideié nem tudom melyik lesz. De mindenesetre ez a 3 tuti az. Van több is, csak nem akarom húzni itt az időt, szerintem úgyse kattint rá senki xD

6. Kedvenc nyári gyümölcsöd?
Kajszibarack, sárgadinnye 😍

7. Hol nyaraltál tavaly?
Balatonlellén

8. Melyik volt életed legjobb nyara?
Húú ez nagyon jó kérdés. Hát több is van. 2006 nyara pl. nagyon jó volt. 2013 is. Meg még talán 2014-et mondanám. De remélem később 2017 is a listámon lesz :D

9. Hogyan fog telni az idei nyarad?
Valószínűleg dolgozni fogok. Júliusban elmegyünk a Balatonra pár napra, Augusztusban pedig egy Esztergomi Wellness Hotelba, utána pedig 1 hétre kiutazok Hollandiába. De strandolni is biztos sokat fogok, és remélhetőleg sikerül eljutnom végre egy lovardába ahol rendszeresen lovagolhatok.

10. Milyen színű a kedvenc bikinid?
Jelenleg egyiket se szeretem. Akarok venni egy újat ami vagy fehér lesz, vagy valami rózsaszínes.

11. Szolárium vagy napozás?
Lehet hogy a napozás jobban adja a nyári feelinget, és ingyen van, de azért nem hiába találták ki a szoláriumot. Szóval szolárium 10000x

12. Szoktál fesztiválokra járni?
Nope.

13. Kedvenc fagyi ízed?
Joghurt, csokiskeksz, hupikék törpikék

14. Rövidnadrág vagy szoknya?
Rövidnadrág

15. Papucs vagy szandál?
Szandi

Iiigen, igen, végre itt a nyár :) nekem személy szerint a kedvenc évszakom, nem is értem, hogy valaki hogy nem szeretheti a nyarat... ilyenkor mindig megnézem a kedvenc nyári filmjeimet... na jó igazából csak egy nyári kedvencem van, és az a High School Musical 2 :D amúgy így felnőtt fejjel nagyon bugyuta filmnek tartom, nem csak ezt, de mind a 3 részét. De már megszoktam 2007 óta (azt hiszem akkor jött ki) hogy minden nyár elején megnézem :D ez egyfajta rituálé.

2017.06.09. 13:53, teo Vissza a bloghoz
4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.06.16. 20:41
teo
Szia! :) dehogy gond, sőt :) és köszönöm szépen, aranyos vagy :):)
Idézet
2017.06.16. 16:08
Ninette (ninetteblogja.gp)

Szia! Elvittem a kérdéssort, remélem nem gond. Egyébként gyönyörű ez a kinézet, öröm feljárni a blogodra :)

Idézet
2017.06.14. 14:39
teo

Ez mind szép és jó, kivéve ha a napozással állítod szembe. A napozás mostmár egészségtelenebb, mint a szolárium. Valamint ha valakinek nincs alkalma naponta kimenni a napra, és nem jut D vitaminhoz, akkor elég 5 percre elmennie a szoliba, mert ott is kap D vitamint a szervezete. Manapság már úgy állítják elő a csöveket, hogy azok az EU-s szabályoknak megfeleljen, és ne tegyék tönkre a bőrt. A kicsit drágább szolis helyeken amúgy krémeket is árulnak, amik védenek a káros hatásoktól. És az ott dolgozó emberek se engedik meg, hogy te magadtól agyba-főbe szolizzál. (Persze ha igényes helyre mész).

Szürkehályogot meg az kaphat, aki nyitva hagyja a szemét szoláriumozás közben.. az vessen magára. De sima napfénytől is károsodhat a szemünk, ha nem UV szűrős napszemüveget használunk. Mivel a sötét miatt kitágul a pupillánk, és a napfényben lévő káros sugarak sokkal könnyebben belemehetnek a szemünkbe.

Szóval én inkább választom a szoláriumot. Mindenhol ugyanúgy barnulok, nem kell órákig a napon lennem attól félve hogy napszúrást kapok, hanem elmegyek néhány percre a szoláriumba és sokkal eredményesebb. Igaz, hogy nem olcsó, de aki szeretne barna lenni, az azért össze tud spórolni annyi pénzt. Aki meg leszarja, az meg dobálózik hülyeségekkel, hogy így káros a szolárium meg úgy káros, közben meg nem is néz utána. Nagy mennyiségben káros, az vitathatatlan. De szinte minden káros nagy mennyiségben.

Idézet
2017.06.14. 14:21
név

Nem hiába találták ki a szoláriumot? Ja csak bőrrákot okoz, meg szürkehályogot, meg olyan öreg lesz tőle a bőröd mint öreganyám valaga. De persze, szolizgassál csak..

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Introduction

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼
Üdvözöllek. Ez az oldal csak egy újabb, másik (another-one) blog a többi közül. Semmi érdekesség nincs benne, semmivel sem különlegesebb mint a többi. Egyszerűen csak a gondolataimat, véleményeimet osztom meg legfőképpen saját magammal. Teljesen anonim - ami nekem szokatlan. Így felszabadultabban és őszintébben írhatom ki a dolgokat magamból, titkolózások nélkül, reménykedve hogy senki sem ismer fel az írásaim alapján :) 
 
teo vagyok. lány. 21éves. biszex. alien (Tokio Hotel rajongó). juventina. édességfüggő. állatvédő. sötétbarna haj. barna szem. 177 cm. #girllove. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D

{be} {blog} {teo} {irkálások} {dalszöveg fordítások} {eladó fejlécek} {kérj kritikát }

 
Reminder

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Chatbox

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼
 

 
Infobox

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Portál neve: Another-One.gp
Szerkesztő: teo
Téma: személyes, blog
Nyitás: 2015. 07. 20
Szünet: 2016.05.08 - 2017.01.23.
Eddigi design-ok: régiek ; 001 ; 002 ; 003; 004; 005; 006; 007; 008; 009; 010; 011;
CSS kód alapjai: LindaDesign
Designt készítette: teo

Olvasottjaim:

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2017.06.27. 23:50
2017.06.25. 00:42
2017.06.24. 10:50
2017.06.21. 11:57
2017.06.19. 12:30
2017.06.18. 19:21
2017.06.16. 13:16
2017.06.15. 11:12
2017.06.14. 17:26
2017.06.14. 14:43
Friss hozzászólások
 
Inspiration

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
3 years wishes

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

 kiss in the rain
 get a tattoo
 watch the sunrise and the sunset in the same day
 get a job
 make a new friend
 get a massage
 dye my hair
 clean out my closet
 bake cupcakes
 write a song
 say "yes" to something I wouldn't normally do
 lose 10 kg
 finish my school

 
Számláló
Indulás: 2015-07-20
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes #fordítás
#kérdezzfelelek #vélemény #párkapcsolat
#kihívás #ajánló #nyelvek #zene #szakítás
▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

 


**A legújabb magyarországi mémes oldal. Ismerd meg most!Oszd, lájkold!** Nevess, szórakozz, kattints ide! Ne unatkozz!*    *****    Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok