Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

Notes of my everyday life

Dolgozz az önbizalmodon

2017.05.19. 22:47, teo
Confidence is attractive

Sorstársaimhoz szólnék, akiknek valamilyen okból kifolyólag szintén nincsen önbizalmuk. Én mióta az eszemet tudom kisebbségi komplexusom van. Azért nem önbizalomhiánynak hívom, mert szerintem teljesen más mindkettőnek az oka, és magától a személyiség milyenségétől is függ. Az önbizalomhiánynak nagyon egyszerűen felismerhető "jelei vannak". Szorongunk, hogy mit gondolnak rólunk mások, utáljuk magunkat, félénkek vagyunk idegenek előtt, bizonytalanul vágunk bele új dolgokba, megrögzötten meg akarunk felelni a társadalom elvárásainak, folyton visszaigazolást szeretnénk, hogy amit csinálunk azt jól csináljuk, de ha nem kapjuk meg, összetörünk és világvége van. Én 13 évesen jártam pszichiátriára, bár teljesen más okból (folyton fájt a mellkasom és mivel szervi bajt nem láttak elküldtek pszichiáterhez), és ott rengeteg tanácsot kaptam a doktornőtől, akivel beszélgetnem kellett. Úgyhogy ezeket szeretném most itt is elmondani.

Először is, írjunk két listát. Az egyikre gyűjtsünk össze minden olyan tulajdonságot, amit szeretünk magunkban, ami értékes, és amivel nem rendelkezik minden átlagos ember. Tehát magyarán mondva amikre büszkék vagyunk, és nem adnánk oda azokat a tulajdonságokat senkinek. Nekem pl. ilyen, hogy én nagyon örülök annak, hogy ilyen empatikus vagyok, hogy akit szeretek azzal nagyon törődök, hogy szeretem az állatokat, hogy könnyen tanulok új dolgokat, stb. Sőt furcsa tőlem hallani, de mostmár a külsőmön is vannak olyan dolgok, amiket nem cserélném el senkivel se.

Utána írjunk egy listát azokról a dolgokról, amit nem szeretünk magunkban. Amiktől szívesen megszabadulnánk, és úgy érezzük, nélkülük boldogabb lehet az életünk. Nekem ilyen pl., hogy utálom, hogy ennyire zárkózott vagyok, hogy túl érzékeny vagyok, és nehezen teszem túl magam a legkisebb traumákon is. Aztán újra nézzük végig a listát, és amin úgy gondoljuk, hogy változtatni lehet, írjuk mellé, hogy hogyan. Amin pedig nem tudnánk változtatni sehogy, azt húzzuk ki. Én pl. kiemelném azt, hogy ugye a szívemre veszek minden kis apró negatív dolgot, és mellé írnám, hogy gondolkodjak pozitívabban. De azt kihúznám, hogy túl érzékeny vagyok, mert ezt nem tudom megváltoztatni, nem kőből van a szívem, ez van sajnos el kell fogadnom.

Így két listánk lett, ami önmagunkról szól. Az egyik a pozitív dolgok listája, a másik a negatív dolgok listája. Ezeket, ha tudjuk, rakjuk egy olyan helyre, amit minden nap láthatunk, és minden nap elolvashatunk. A pozitív tulajdonságaink elolvasása nagyon jót fog tenni az önbizalmunknak, a negatív dolgok pedig inspirálnak, mert bár ott vannak, de közvetlen utána az is ott van, hogy miket tehetünk ellenük. Azok pedig, amiket kihúztunk, azokkal pedig egyszerűen nem kell foglalkozni.

Senki sem tökéletes, nem is azért születtünk meg, hogy tökéletesek legyünk. De attól, hogy tökéletlen a testünk, vagy vannak rossz tulajdonságaink, az még nem jelenti azt, hogy rossz emberek vagyunk, és nem lehet minket szeretni.

A második tipp amit a pszichiátertől hallottam, az a félénkségen tud javítani. Ha egy olyan szituációban vagyunk, hogy ki kell lépnünk a komfort zónánkból, és bizonytalanok vagyunk, akkor színészkedjünk. Nekem pl. állásinterjún vált be ez a módszer: 2 lehetőségem van. 2 teo van. Az egyik teo zavarban van, szégyenlős, nem igazán tudja mit mondjon és mit csináljon. A másik teo magabiztos, tudja kezelni a helyzetet, és egyáltalán nem fél. Tehát el kell képzelnünk, hogy az adott szituációban a magabiztosabb énünk hogyan viselkedne, és azt próbáljuk meg "előadni". Ez főleg idegen helyen idegen embereknél válik be, akik nem ismernek minket, és bármit gondolhatnak rólunk. Nekem mindig segít ez a módszer, főleg ha hivatalos helyre megyek, mert ott valamiért mindig zavarban vagyok.

És még pár tipp, amit itt-ott hallottam/olvastam, és saját tapasztalatból mondom, hogy segít az önbizalmunkon:

  • Mindig mosolyogj, és legyél kedves az emberekkel. Így ugyanezt fogod visszakapni.
  • Állítsunk fel apró célokat magunk elé. De tényleg nem kell sokra gondolni, csak lényeg, hogy előre tervezzük el. Pl. ma megtisztítom a szobám ablakát. Vagy ma sétálok egy negyed órát. És ha teljesítjük őket, mindig lesz egy kis sikerélményünk önmagunkkal szemben.
  • Sose hasonlítsd magad más emberhez. Hiába gondolod az, hogy xy jobb nálad, biztosra mondom, hogy van olyan dolog, amiben te sokkal jobb vagy nála.
  • Mindig húzd ki magad, mindig tartsd fent a tekinteted, és ne félj az emberek szemébe nézni, amikor az utcán vagy.

És ami szerintem még nagyon fontos: kerüld azokat az embereket, akik rontanak az önbizalmadon.

Nekem ez nagyon sokat segített. Mióta nem vagyok kapcsolatban, ahol mindig csak a rosszakat hallottam magamról, amióta elkerülöm azokat a barátaimat akik próbáltak lehúzni, azóta sokkal jobban érzem magam. Mint lelkileg, mint fizikailag. Mióta elkezdtem edzeni, magammal foglalkozni, egyszerűen leszarom mit mond más a testemről, mert tudom, hogy dolgozok rajta, és azért dolgozok rajta, mert szeretem a testem. Minden fejben dől el. Neten is néha találkozok olyanokkal, hogy "öbizalom növelő tréning". Kell a f@sznak. Értelmes felnőtt ember vagyok, egészséges gondolkodással, és én magam is rá tudok jönni, mi a jó nekem, és hogyan fejleszthetem magam. És egy valamit jegyezz meg, kedves TE aki most ezt olvasod.

Sokkal több van benned, mint amit most gondolsz magadról!

Még nincs hozzászólás.
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!