Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

Notes of my everyday life

Megcsinálod, mert meg tudod

2017.05.14. 23:35, teo
Egy kis motiváció

!


Most kicsit azokat szeretném ösztönözni, akik hozzám hasonlóan egészséges életmódot akarnak folytatni. Azért nem azt mondom, hogy lefogyni, mert szerintem ez egy olyan cél, ahol nincs végállomás. Ez egy út, ahol apró lépésenként érsz el sikereket, és nincs olyan, hogy oké, megcsináltam. Hiszen a nagy testépítők sem hagyják abba a munkát, csak mert már izmosak.

Én márciusban kezdtem el ezt az egészet, abban a reményben, hogy most, május közepére már vékony leszek, kerekebb, feszesebb, szebb. Hát megmondom őszintén, közel sem vagyok ahhoz, amit elképzeltem, viszont sosem akartam még ennél jobban. Megcsináltam a 30 napos guggoló kihívást ahol utolsó napon már 230-at guggoltam. Azt hittem kőkemény lesz a fenekem. De nem. Egy minimális változást vettem észre rajta, és ennyi. Úgyhogy én akkor jöttem rá, hogy ez nagyon nehéz. Ha van igazán kemény munka, ahova kitartás és elkötelezettség kell, akkor ez az. Ez nem ennyin múlik. Hiszen ha belegondolunk, ha csak apróságokon múlna, mindenkinek tökéletes teste lenne. Mert ki ne hozna apró áldozatot egy álom-testért? De aki tényleg csak ennyit lát bele, hogy vékony legyek, az fel fogja adni, és nem fogja bírni. De aki rájön, hogy ez tényleg az egészségen múlik, nem az, hogy mit látok a tükörben, az végig fogja vinni, és egy nap olyan teste lesz, amiről eddig csak álmodott.

Az akaraterőn múlik minden. Ha noszogatni kell magad, ott már rég veszett az ügy. Ha nem csinálod 100%-os lelkesedéssel, ha nem ivódik be még a tudat alattidba is ez az egész, ha nem hordod magaddal mindig mindenhova, és nem csinálod szenvedélyjel, már már addiktívan, akkor csak szájhős vagy, és nem gondolod komolyan. Mert ha valamit elhatározunk, akkor a lehetőséget keressük rá, nem a kifogást. Azt hiszem ebben mindenki egyet ért. És én nem tudom sajnálni azokat, akik rinyálnak, és feladják. Ha nem gondolták komolyan, nem is akarták teljesen, akkor nem kell hangoztatni. Senki se fogja helyettünk csinálni. Senki. Nem lehet pénzen megvenni, nem lehet mással elcserélni, csakis mi magunk tehetünk ellene. Vagyis nem ellene, mert nem az a cél, hogy saját magunk ellen legyünk. Hanem érte.

Én még nem csinálom olyan régóta, nem is látszik változás annyira, de most ez kicsit sem húz le. Sőt, ha tehetném, csak csinálnám és csinálnám amíg csak lehet. Csak sajnos állóképességben nem vagyok túl jó, és még nem tudok sokáig edzeni, hamar elfáradok. De nem érdekel meddig tart, nem érdekel milyen tempóban haladok, nem akarok megállni. Mert tudom milyen jó érzés fáradtan kimerülve leülni és inni és érezni hogy most megdolgoztattam magam. Edzés közben is arra gondolok, hogy végre, erre vártam egész nap, erre gondoltam amikor olvastam a motivációs képeket, és most végre itt vagyok és csinálhatom. És senkinek nem kell tudni róla. Senkinek nem kell segíteni. Ez az én saját programom, önmagamért. Én nekem ez egy, vagy háromnegyed, vagy akár fél óra amit csak magamra szánok, mert hiába fáradok el, de megérdemlem, hogy ennyit tegyek magamért. Hiába vagyok fáradt, hiába vagyok éhes, hiába fáj a fejem, a hasam, a hátam, ha eljön az este 7 óra, becsukom a szobám ajtaját, bedugom a fülhallgatómat a fülembe, és akkor elkezdek edzeni.

!

Szóval, csajok, én azt mondom, ha nem vagytok magatokkal megelégedve, sosem késő elkezdeni ezen változtatni. Most vagyunk fiatalok, most van rá energiánk, eleget mondogattuk azt, hogy "majd holnap, majd holnap". A testünk később meg fogja köszönni. És nem kell nagy áldozat, csak napi fél-1 óra, és már az is sokat segít, ha kiiktatjuk a cukrot és a szénhidrátot az ételeinkből. Tankoljunk fel gyümölcsökből, zöldségekből, és azt nassoljuk ha unatkozunk, nem ízesített szemeteket. És persze a sok víz, az üdítő helyett. Ez sem olyan nehéz. Felnőtt értelmes agyunk van, fel tudjuk fogni, hogy attól, mert valami finom, attól nem biztos, hogy az egészséges. Ma is hozott nekem anyukám sütit, és hiába volt a kedvencem, ránéztem, és láttam hogy tele van szó szerint értelmetlen dolgokkal. Mert olyan összetevőkből áll, amire nincs is szüksége a szervezetemnek. És amit mindig mondok magamnak ilyenkor, hogy a zsír tovább tart, mint a jó íz. Már az édességek se esnek jól, pedig én aztán nagy rajongó voltam, de esküszöm a kedvenc almás-epres innivalómat már egyszerűen nem tudom meginni. Mert tudom, hogy feleslegesen terhelem vele a szervezetemet. Nem fog tudni vele kezdeni semmit, semmi tápanyag nincs benne. Ugyanígy a gumicukrokkal, nyalókákkal, csipsszel... már ránézésre meg lehet mondani, hogy csak színes jó ízű szemetek.

Csak el kell dönteni. És belevésni az agyunkba. Mert ha tenni akarok magamért, azt nem csak most gondolom így, hanem holnap is, holnapután is, 1 hét múlva is, és 1 hónap múlva is. Én amikor vizsgáztam pénzügy-számvitelből, azért én kib*szottul sokat küzdöttem. Az érettségi ahhoz képest semmi, mint amennyit én erre a vizsgára tanultam. Suliba annyira nem jártam be, ha bejártam se nagyon lettem okosabb, úgyhogy csak magamra voltam utalva, hogy a 2 évnyi anyagot nem csak megtanuljam, hanem meg is értsem. Éjjel-nappal, több napon át, megállás nélkül csak tanultam, tanultam, gyakoroltam, olvastam, írtam. És sikerült, nem is rosszul. És csak magamnak köszönhettem. Pedig úgy gondoltam, ha ez sikerül, akkor bármi sikerülhet, amire elszánom magam. Ha ez megy, akkor nincs olyan ami ne menne amit én magamban eldöntök. Úgyhogy ugyanígy állok ehhez is.

Szóval hallgatsz, nem rinyálsz, hanem csinálod. Ahogy Britney mondaná, you gotta work, bitch! :D Mert senki sem írt dalt még lapos, fonnyadt seggekről.

4 hozzászólás
Idézet
2017.05.26. 09:56
sadaeag

FAT* XD

Idézet
2017.05.26. 09:56
sakdlsdf

ez hülyeség, hogy senki nem írt dalt a fonnyadt, dagadt seggekről: WHAT DO YA DO WITH A BIG FAZ BUTT? ZSIGUBUGULE

Idézet
2017.05.18. 13:08
Polli

Szia teo! Te hogyan szoktál edzeni? Miket szoktál csinálni? Én is el szeretném kezdeni de nincsenek ötleteim.

Idézet
2017.05.15. 01:18
Név
Kedves Teo! Elolvastam kb 3 havi blog bejegyzésed, és el kell mondanom, h nem tudom ki vagy mi vagy hol élsz mit csinálsz, de meg akarlak ismerni! :) :) nagyon okos, értelmes, normális lánynak tűnsz, én komolyan szerelmes lettem. Van lehetőség valahol jobban megismerni téged, beszélgetni veled? :)
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!