Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

Notes of my everyday life

Miért kell mindenkinek kutya?

2017.05.01. 10:28, teo
Minden kutya megérdemel egy gazdát, de nem mindegyik ember érdemel kutyát

Képtalálat a következőre: „puppies gif”Facebookon rengeteg menhelynek vagyok a követője, és borzalmas, amit oda nap mint nap feltöltenek a kutyákról. Hát kezdjük ott, hogy én nagyon nagy állatvédő vagyok, nem csak a kutyákat de más állatokat is nagyon szeretek, és egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az emberben, amelyik a legtöbbet érző lény a Földön, hogy lehet benne annyi kegyetlenség, hogy aranyos, ártatlan, védtelen kutyáknak ártson.
Hogyan lehet egyáltalán kutyáknak ártani? Mikor kétségkívűl a legaranyosabb állatok a Földön. Én 0-24-ben együtt élek egy kutyával és látom mennyire kis élelmes, játékos, nagyon-nagyon okos, bújós, igényli a szeretetet, és tényleg rendesen olyan személyisége van, amelyik szerintem egyik kutyának sincs meg. Nem lehet nem szeretni.

Most azokhoz szólok, akiknek egy 10 éves keverék ápolatlan kutyájuk van kikötve az udvarjuk végébe, (sajnos nagyon gyakori) ti is ismeritek a kutyátokat? Tudjátok mikor örül nektek, mikor van játékos kedvében, mikor igényli hogy foglalkozzatok vele? Tudtok egyáltalán bármit is róla?? Pedig biztos neki is megvannak a kis sajátosságai. De nem törődnek vele, magányosan éli le az egész életét. Attól függetlenül hogy napi 3x odamegy hozzá valaki hogy enni inni adjon neki. Miért tart az ilyen kutyát? Pedig még haszonállatnak sem lehet mondani. Azért vesz az ember kutyát, macskát, hörcsögöt, papagájt, aranyhalat, tengeri malacot, vadászgörényt, ékszerteknőst, mert szereti az állatokat, szeretne gondoskodni róluk. Aki meg nem szereti, annak meg csak egy teher lesz.

És oké, hogy jobb ha egy 3 négyzetméteres helyen éli le az életét ahol enni kap, minthogy az utcán kóboroljon, de ha belegondoltok, ha nem lennének olyan "gazdák", akik feleslegesen vesznek maguknak kutyát, akkor kóborkutya sem lenne. Mert aki tényleg azért vesz kutyát, mert szereti a kutyákat, gondozza, jó helyen tartja, sétáltatja, kutyakozmetikushoz viszi, állatorvoshoz viszi, ivartalanítja, nem hiszem, hogy az ő jóvoltából lennének kutyák az utcán. Vagy ha véletlenül születnek is kiskutyák, nem kiviszi őket egy tópartra, hanem megbizonyosodnak róla, hogy jó gazdákhoz adják őket.
Ráadásul egy kóborkutyának talán még több esélye is van arra, hogy jobb gazdához kerüljön, mint annak, aki meg van kötve, vagy valahova be van zárva, és épp hogy leéli az életét egy ingerszegény környezetben.

És mi az indok azoknak, akiknek 2 méteres láncra vert kutyájuk van, aki kenyeren meg vizen él, és megeszi őket a bolha? Mikor kicsi volt a gyerek akkor akart egy kutyát mert cuki volt? De már felnőttek mindketten és a gyerek le se szarja? Akkor ha pónilovakat is lehetne ingyen beszerezni, akkor az utcán pónilovakat látnánk sétálgatni, mert a gyerek akarta, olcsó volt, de már nem kell?

Képtalálat a következőre: „dog gif”

Arra már ki sem térek, hogy van aki üti, éhezteti, kínozza, sőt akár meg is öli a kutyáját. Számomra az ilyen ember nem ember. Ez sima érzelmi intelligencia, hogy tudom, hogy az állat is érez, él, egy élőlény. És nem okozok neki fájdalmat direkt, főleg úgy, hogy meg se tudja magát védeni. Ezért is vagyok ellene még a bikaviadaloknak is. Én még egy csigát is sajnálok, ha véletlenül átmegyek rajta biciklivel. Nem hogy még direkt ártsak neki.

Én ismerek ilyen állatkínzókat sajnos személyesen is, sőt, rokonaim (SAJNOS) és egyszerűen tényleg egy gerinctelen alja embereknek tartom őket. Hiába látom, hogy szeretik a gyerekeket, tisztességesen dolgoznak, de onnantól kezdve, hogy egy állatot szándékosan bántottak, én onnantól kezdve egy aljas férgeknek nézem őket, amik mászkálnak a földben. Csak kár hogy még fiatal voltam mikor azokat művelték a kutyákkal, és csak annyit tudtam, hogy sírtam, de ma már úgy feljelenteném őket, mint a huzat. És még ha börtönbe is kerülntek volna emiatt egy percnyi bűntudatom nem lett volna. Mert erre nincs mentség. Kinek van szíve bántani egy kutyát? Aminél tényleg nincs is aranyosabb, imádnivalóbb állat a világon. Bármilyen fajta, bármekkora, és bármilyen idős. Az ilyen embereknek halott a lelkük szerintem. Kártékony szemét köcsögök.

Nálunk a kutyánk családtag. És nem azért mert lakásban tartjuk. Nekünk mikor ékszerteknősünk volt, azt is családtagnak néztük. Mikor láttuk, hogy nem eszik, orvoshoz vittük. Anyukám 3000 forintért vett vitamint neki, mert valami páncél betegsége volt....

Aki nem tudja megbecsülni az állatokat, az ne vegyen. Aki leragadt az evolúciós fejlődés során egy érzéketlen ösztönlénynél, az nem érdemli meg egy állat szeretetét sem.

1 hozzászólás
Idézet
2017.07.10. 15:02
heni

te most jól megmondtad.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!