Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

Notes of my everyday life

Fogadd el a tested - vagy nem

2017.04.24. 20:12, teo
Nem mindig kell hinni az internetnek

Fogadd el magad, szeresd a tested, stb stb. Manapság már mindenhol ez megy. Most már facebookon is. Annyira felszínes. Írtam egyébként erről már régebben, hogy milyen érzés kövérnek lenni. Úgyhogy most nem is inkább arról akarok beszélni, hogy vannak akik betegségtől híztak meg, vannak akik depresszió miatt, stb., hanem, hogy a társadalomnak miért az az egyszerű vígasza, hogy "Fogadd el magad, aki szeret az így szeret, ne akarj változni érezd jól magad a bőrödben". És ezt rátukmálják mindenkire, aki nem is akar tenni azellen, hogy tetszen magának.

Én erre azt mondom, hogy lehet nem kapunk tökéletes testet, de rajtunk áll, hogy kihozzuk-e belőle a maximumot, vagy nem. És ha olyan dolgok nem tetszenek magunkon, ami adottság, és genetika, akkor igen, jó az a mondás, hogy "Fogadd el magad", mert felesleges rajta rágódni, úgysem fog változni. De ha olyan dolgok nem tetszenek magunkon, ami nem adottság, hanem mi is részben hibásak vagyunk, hogy kialakult, akkor ne, ne fogadd el magad. Hanem dolgozz rajta.

És itt nem arról van szó, hogy akkor pl a túlsúly nem szép. Mert aki úgy érzi jól magát, hogy sokkal több kilót mutat a mérleg, mint amennyi számára ideális lenne, az egy jó dolog. Nincs rajta nyomás, ha belenéz a tükörbe nem szörnyülködik, meg van elégedve magával. De aki emiatt rosszul érzi magát, és bántja, és stresszeli magát, az ne olvassa be magának, hogy jó, akkor ilyen maradok. És eszek még egy Sport szeletet és leülök Vámpírnaplókat nézni, mert Jennifer Aniston is kirakta az Instagramra, hogy úgy szeresd magad, ahogy vagy. És ha ő mondja, akkor biztos igaza van, és csak meg kell változtatnom a gondolkodásomat. Attól még ugyanúgy elmegy az életkedvem hogy a kedvenc nadrágom nem jön fel rám.

És van sok példa is, hogy igenis meg lehet változni. Pl. Demi Lovato. Mindig is baja volt a saját testével, kiskorában gúnyolták, utána pedig évekig anorexiás és bulímiás volt. Egészségtelenül élt, vagdosta magát, annyira rosszul érezte magát a bőrében. Utána elment egy rehabilitációs központba, ahol helyrejött. Fel is szaladt rá nem kevés súly. De mostanra viszont olyan gyönyörű teste van, hogy az bárki megirigyelhetné. És nincs tökéletes teste, nincs modell alkata, de saját magából kihozta a maximumot, és gyönyörű nő lett belőle. És nem ment plasztikai sebészhez, meg mindenféle infrás fogyó bizbaszokra, hanem diétázott, és edzett. És az a lány, aki annak idején utálta magát, most magabiztos, és jól érzi magát a bőrében.

Ez legyen a példa. Nem a tumblr-ös képek, hogy te így vagy jó, aki szeret ilyennek szeret, stb stb. Nekem is problémám van a testemmel. Saját magamon kívül senki se mondja, hogy fogyjak le, vagy kövér vagyok, vagy valami. Sőt, a barátom is azt mondja, hogy így vagyok jó, legalább van mit fogni rajtam.
Dehát ne másnak akarjak megfelelni, hanem magamnak. És ez nem csak akkor van, amikor más rosszat akar nekem. Hanem ilyen helyzetben is. Ha zavar, hogy hogy nézel ki, ne a kiskapukat keresd. Ne hidd el, hogy az a normális, hogy lenyomják a torkodon, hogy te így vagy tökéletes. Te magad lásd meg, hogy jó így, vagy nem. Tudom, furán hangzik ez az egész, de azért valljuk be, ha mi nem teszünk saját magunkért, nem fog a testünk varázsütésre megváltozni. És más se fog segíteni, senki sem fog edzeni helyettünk. Maximum azt mondja, hogy "jól vagy így, nekem így tetszel". Hát azzal nem tudok túl sokat kezdeni, ha magamnak meg nem tetszek. Nem lesz mindig ott egy emberke ha tükörbe nézek, aki azt mondja, szép vagy, így vagy jól, és ne mozogj semmit, edd tovább a kakaós csigákat.

Persze azért vannak szélsőséges helyzetek is, mikor egy 45 kilós lány kövérnek látja magát, és már kiállnak a csontjai, és úgy sem fogadja el magát. De akármit is akarunk elérni a testünkkel kapcsolatban, mindig az egészséges életmódot kell választani. Én is kerestem a könnyebb megoldásokat, hogy veszek olyan tablettákat amiktől nem leszek éhes, stb. És lehet le is fogyaszt, de hogy jobban nem fogom magam érezni tőlük, az is biztos.

És leginkább a mai tiniknek mondom, mert remélem az idősebbek azért tisztában vannak a dolgokkal. Ne akarjon senki se Kylie Jenner, meg Kim Kardashian lenni. Lehet, hogy gyönyörűek smink nélkül is, de aki gazdag, az műtétekkel olyan dolgokat változtathat meg  magán, amiket egy laikus ember észre sem vesz. Na meg ott van ugye a felvarrt festett póthaj, a műszempilla, sőt, még botoxolják is magukat. És már az a melltartó is elterjedt, ami rátapad a cicire, és ha összehúzod, összenyomja a melledet, és sokkal nagyobbnak és feszesnek néz ki melltartó nélkül. Annyi drága trükk van, amit a gazdag nők megcsinálnak magukon, a sok fiatal meg nézi és azt hiszik az a normális, és rosszul érzik magukat, hogy nekik nincsen mondjuk annyira telt ajkuk, hogy szépen mutasson rajta Kylie Jenner rúzsa. Én rendesen örülök, hogy én az emo korszakban nőttem föl, ahol elég volt tépettre vágni a hajam meg kivasalni.
Ne az ilyen mű lányok legyenek a példaképeitek. Hanem akik egészségesek, és bár nem tökéletesek, de jól érzik magukat a bőrükben. Mert ha más meg tudja csinálni, akkor te miért ne tudnád? De most komolyan. Miért? Akarat kérdése, semmi más.

Az pedig, hogy barna a szemed, kicsi a melled, vagy nagy lógós a melled, vagy alacsony vagy, vagy barna bőrű vagy, vagy rövidek a lábaid, ezeken nem érdemes kattogni. Le merném fogadni, hogy a világon ezek a dolgok egyetlen egy embert zavarnak. És az te magad vagy. Nincs olyan test, ami ne lenne szép, ha látszik, hogy az illető foglalkozik azzal, hogy formában maradjon. És ebbe bele lehet beszélni bármit. Meg lehet osztani a facebookon 100 képet, hogy a csontokkal a kutyák játszanak, stb. Attól még te magad nem kell elfogadnod, hogy kövér vagy, és emiatt nem tetszel magadnak. És főleg nem kell rosszul érezned magad, ha nem megy. Ha akárhányszor nézel a tükörbe, sosem fogod megszeretni az úszógumidat. Nem kell szeretned őket.

Még nincs hozzászólás.
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!