Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

Notes of my everyday life
Archívum - 2017. szeptember

Új élet vár

2017.09.27. 21:25, teo
Te csak nyisd ki szíved kapuját...

Te jó ég el se hiszem hogy egy 10 éves Fekete Dávid számból idéztem amit amúgy utálok xD de amúgy igen.. így van.

Nagyon félek, mert most tényleg hoztam egy döntést, amitől gondolom meg fog változni az életem. Jó irányba. Remélem. Mert én most akárhogy nézem is, nem vagyok boldog. Van egy munkahelyem ahol igazából mindenki olyan idegen nekem. Pedig aranyosak kedvesek de azt a tipikus osztályba be nem illeszkedős feelinget érzem. Bár igaz nem a társaság miatt dolgozok, dehát ember vagyok, nyilván nem tudom kikapcsolni csak úgy az emberi érzéseimet 8 órára a pénz miatt.
A barátommal is kibékültem... de minek... ugyanaz a forgatókönyv csak mindig máshogy bánt meg, máshogy szúr oda. Lehet velem van a baj, de ha egy nagyobb társaságban vagyunk, ahol ő mindenkit ismer de én nem igazán ismerek senkit, akkor nekem rosszul esik ha engem levegőnek néz. Ma is voltunk egy előadáson, és nem is foglalkozott velem, leült a körasztalhoz a munkatársaival, én mire beértem a szobába nem volt hely és le se szarta hogy nekem most 2 emeletet kell lépcsőzzek hogy az ebédlőből felhozzak egy széket.. utána meg beültem a sarokba, ott ültem egyedül, ő meg ott elvolt az asztalnál hülyéskedett a haverjaival. Aztán az egyik lánymunkatársam szólt nekik, hogy "fiúk, azért kicsi helyet csináljatok neki is". És akkor úgy én is oda tudtam ülni az asztalhoz, hogy 2 fiú arrébb ment. De a barátom mintha észre se vette volna ha ott vagyok. Utána meg még mentünk valami bemutatóra is, akkor is a sor végén mentem egyedül ő meg valahol elöl két lánnyal beszélgetett meg röhögcsélt. És ez volt kb 10 órakor, de aznap még egy szót szem váltottunk összvissz. Meg hát egész nap más lányokkal csacsog, hozzám nem is nagyon jön oda. Pedig én egyedül ülök, és ott vagyok tőle kb 2 méterre. És 8 órás műszakban kb a 7. órában odajön mosolyogva hogy mizu. Pedig egész nap ott járkál körülöttem. És nekem már nincs is kedvem hozzászólni. Utána meg ő van megsértődve, hogy miért vagyok bunkó.

Huu. de jó volt ezt így kiírni magamból. Mert amúgy ezeket senkinek nem merem elmondani. Mert már annyiszor összevesztünk a barátommal meg kibékültünk, hogy szerintem nem is nagyon érdekli senkit :D az a baj, hogy én szeretem a barátomat, én mindig ott vagyok neki ha kellek, én mindig mindent meg akarok beszélni, még a családommal is össze veszek miatta. Ő meg sokszor csak a kisujját kéne megmozdítania értem, és még annyit se tesz meg. Hányszor volt már rá példa, hogy a munkában kellett volna segítenie, mert én nem bírtam egyedül, ő meg csak ücsörgött és unatkozott, és mikor megkértem kiabált velem, hogy ő nem segíthet. Máskor, mikor a lány munkatársam ült ugyanott, szó nélkül még ő maga segített neki, mert annyira el voltak mélyülve a beszélgetésben, hogy még szólnia sem kellett. És ha megmondom hogy rosszul esik ez nekem, mi a válasz? "Pff most komolyan megint féltékenykedsz?"

Ebbe fáradtam bele igazából. Meg magába a munkába is. Nagyon fárasztó, főleg ez a 4 műszak. De nem rinyálok mert fiatal vagyok bírnom kell, de idegi alapon ... hát.. naponta kb 5x jön rám a sírógörcs. Senkinek nem kívánom tényleg hogy valaki így járjon dolgozni, hogy az egész nap csak abból áll hogy valahogy nyeljen nagyokat hogy fojtsa el a könnyeit. Pont amiatt a személy miatt akinek a legjobban kéne szeressen... akinek ott kéne lenni bármi is van. Akinek panaszkodnom kéne ezekről és akinek meg kéne vigasztalnia :D de ha meg szakítunk.. akkor meg azért rossz... de igazából tökmindegy hogy együtt vagyunk vagy nem. Egyik munkatársam is megmondta, hogy ő egyáltalán nem bánik úgy velem, mintha együtt lennénk, sőt néha úgy sétál el mellettem mintha egy idegen lennék. Hát ez már a rosszabbik eset, hogy már más is látja.

PONT ezért döntöttem úgy, hogy kész, nincs mese, kimegyek külföldre a bátyámhoz. Távol mindentől. Bár lehet, hogy még magányosabb leszek ott, de legalább tényleg azért leszek magányos mert nem lesz ott senkim. És nem azért, mert van valakim, csak az semmibe néz. Ha választani kell akkor már inkább legyek 100%-osan egyedül, és a magány miatt sírjak, ne azért, mert valaki bánt. És hát ez egy elég komoly dolog mert mégiscsak egy olyan munkahelyet hagyok ott ahol viszonylag jó helyem van... meghát nyilván a szüleimet. De ha van rá lehetőség, akkor erőt veszek magamon, 4 év után akkor azt mondom hogy na itt van a PONT, fejezet befejeződött. És nyílik egy másik. Ahol már nincsenek benne a régi emberek. És remélhetőleg lesznek újak helyettük.

Címkék: személyes

Proust teszt

2017.09.22. 14:38, teo
Jasmine-tól

Forrás: underthestars.gp. Mivel szeretek ilyen teszteket kitölteni, úgy döntöttem ellopom Jasmine-tól :D

1. Mi jelenti számodra a tökéletes boldogságot?
Amikor azokkal az emberekkel tölthetem az időmet, akiket szeretek. Ennél nagyobb boldogság nem is kell. Közös programok, stb.
 
2. Mi a legnagyobb félelmed?
A legnagyobb félelmem a halál. A sajátomé is, és a szeretteimé is. Szerintem egy ember életében ez a legfélelmetesebb dolog, mert senki nem tudja mi van utána. És hát mégis az életünknek van olyankor vége.
 
3. Mi az a tulajdonságod, amit nem szeretsz magadban?
Ha egyet kell mondani akkor a kisebbségi komplexusomat mondanám. Az úgy magában foglal mindent amit nem szeretek magamban. 
 
4. Mi az a tulajdonság, amit nem szeretsz másokban?
Nem szeretem a kétszínűséget. Nagyon ki tudja csapni nálam a biztosítékot.
 
5. Melyik élő embert csodálod leginkább?
Mivel ott van, hogy "élő", így anyukámat mondanám. De ha ez nem lenne szempont, akkor a mamámat mondanám...
 
6. Mi a legnagyobb extravagancia az életedben?
Ez egy jó kérdés. :D talán az hogy a lányokhoz is vonzódom. Bár ez számomra természetes dolog, dehát sokaknak nem az.
 
7. Milyen a lelkiállapotod most?
Mivel ma kaptuk a hírt, hogy ma nem kell mennünk dolgozni, így nagyon-nagyon jó :D
 
8. Melyik az a tulajdonság, amelyet leginkább túlértékelünk?
Szerintem a magabiztosság. Mert sokan keverik az önteltséggel, nárcizmussal, meg a hasonló "szép" tulajdonságokkal. Amikor az ember egészségesen magabiztos, az szerintem nagyon ritka. Viszont szeretik túl hpye-olni.
 
9. Mikor fordul elő, hogy hazudsz?
Jellemző arra, amikor nincs kedvem valamihez :D de ezek inkább kifogások. Iskolában, munkahelyen, hogy miért nem tudtam bemenni, stb. De sajnos szüleimnek is szoktam füllenteni, de azok inkább kegyes hazugságok.
 
10. Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a külsődben?
Megint csak egy dolog? :D talán az arcom az amin több dolgot is megváltoztatnék.
 
11. Melyik élő embert tartod a legkevesebbre?
Nem szeretek más embereket lenézni, vagy elítélni, kivéve ha van rá ok. És talán 1-2 ember van ilyen, ráadásul rokonok... az állatkínzókat én mindig is elítéltem és sajnos ők is azok, és ráadásul még tele vannak irigységgel, kétszínűek.. szóval talán ők azok, akiket lenézek, mint embert.
 
12. Mely tulajdonságot tartod a legfontosabbnak egy férfiban?
Én nekem fontos hogy egy férfinak legyen tekintélye, amit azzal nyer el, hogy hűséges, tiszteli a körülötte lévő embereket, és van benne egy olyan egészséges magabiztosság, amit már írtam.. ami nem egyenlő az ego-centrikussággal. És nem viselkedik gyerekesen.
 
13. Mely tulajdonságot tartod a legfontosabbnak egy nőben?
Szerintem attól jó nő egy nő, hogy van méltósága és tartása. Nem naiv, és nem lehet félrevezetni. Szerintem ez a legfontosabb tulajdonság, és ha ez valakiben megvan én személy szerint akkor tudok rá érett nőként nézni.
 
14. Melyik az a szó vagy kifejezés, amelyet túl gyakran használsz?
Hát igazából nincsen ilyen :D szerintem...
 
15. Mi vagy ki életed legnagyobb szerelme?
Ha személyt akarok mondani, akkor még mindig a gyerekkori szerelmemet mondanám, mert felé voltak a legtisztább és legőszintébb érzéseim, amik ráadásul hosszú évekig tartottak. Ha pedig mást kell mondani, akkor a zenét mondanám. Nekem nagyon sokat jelent a zene.
 
16. Mikor és hol voltál életedben a legboldogabb?
Spanyolországban amikor együtt voltunk a családommal a tengerparton. Akkor nagyon boldog voltam.
 
17. Ha választhatnál, melyik emberi képességet, tehetséget birtokolnád legszívesebben?
Én nagyon örülnék neki ha tudnék énekelni :) :D de azt is szeretném ha ügyesebb lennék a sportokban. Sajnos a mozgás nem az erősségem.
 
18. Ha egyetlen dolgot megváltoztathatnál önmagadon, mi lenne az? 
Egyetlen egyet? Ha külső dolgokról van szó, akkor az orromat változtatnám meg :D ha belső dolgokról akkor pedig kicsit erősebbé gyúrnám a szívemet, mert túl érzékeny vagyok.
 
19. Mi eddigi életed legnagyobb teljesítménye?
Én örülök annak, hogy meg tudtam csinálni a pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmát. Nekem az egy hatalmas kihívás volt, pedig a tanulás általában sosem jelentett gondot, de ez a szakma nagyon kifogott rajtam. Nagyon boldog voltam amikor megkaptam a bizonyítványt. De arra is büszke vagyok, hogy folyékonyan beszélek angolul. Bár ez nem teljesítmény, mert nem tudatosan tanultam, hanem nagyon fogékony vagyok rá (gondolom), meg nagyon is érdekelt, és nekem inkább hobbi az hogy folyamatosan fejlesszem.
 
20. Ha létezik halál utáni élet, te miként vagy kiként térnél vissza legszívesebben?
Én nekem tök mindegy, lényeg az, hogy a családom továbbra is velem legyen... bármilyen élet is vár rám.
 
21. Hol élnél legszívesebben a világon?
Konkrét helyet most nem tudok mondani, de valahol ahol mindig meleg van, és van tengerpart pálmafákkal.
 
22. Mi a számodra legértékesebb tulajdonod?
Pénzbeli? Ha pénzbeli akkor hát nem tudom akkor talán a telefonom :D de ha nem pénzbeli akkor nyilván a családom... én mindennap megköszönöm Istennek, hogy ők vannak nekem. És hát így elsőre ami eszembe jutott a kérdést olvasván az a kiskutyám :)
 
23. Mit tartasz a legmélyebb gyötrelemnek?
A gyásznál szerintem nincsen fájdalmasabb dolog a világon.
 
24. Mi a legkedvesebb elfoglaltságod?
Bármi amit azokkal az emberekkel csinálhatok, akiket szeretek. Ha viszont egyedül vagyok akkor szeretek zenét hallgatni, olvasni, meg edzeni is, bár arra mostanában kurvára nincs időm :D
 
25. Mit tartasz a legszembetűnőbb tulajdonságodnak?
Érdekes kérdés :D hát remélem, hogy a kedvességem... nagyon ritka mikor egy emberrel bunkón beszélek.
 
26. Mi az, amit a legnagyobbra értékelsz egy barátodban?
A bizalom. Amiben benne van az is, hogy mindent meg tudunk beszélni, törődik velem, és persze én is vele, és ha egyikünk szomorú akkor együtt szomorkodunk, vagy ha vidám akkor együtt örülünk.
 
27. Kik a kedvenc íróid?
Dr. Csernus Imre könyveibe olvastam mostanába bele, és őt mondanám. Tuti, hogy még sok könyvet fogok tőle venni. Költő pedig Radnóti. De Adyt is szeretem, bár a személyisége nem szimpi de a versei nagyon jók.
 
28. Ki a kedvenc irodalmi vagy film-béli hősöd?
Nagyon régóta gondolkodok ezen, és én szerintem Mulánt mondanám :D
 
29. Melyik történelmi alak áll hozzád a legközelebb?
Jézus :) :D 
 
30. Kik a te valódi, hétköznapi hőseid?
A szüleim.
 
31. Melyek a kedvenc neveid?
Fiú nevek közül a Krisztián és a Dávid tetszik most. Lány nevek közül pedig mindig a különlegesebbek tetszettek. Ha lenne lányom akkor szerintem Milénának nevezném el :) :D de a Teo-ból kiindulva a Teodóra sem rossz :D
 
32. Mi az, amitől a legjobban irtózol?
A büdösbence. Vagy más néven büdösbogár. Vagy poloska. Tudom hogy nem bántanak de nekem szerintem valami fóbiám van, nagyon félek tőlük.
 
33. Mi az, amit a legjobban sajnálsz a múltadban?
Nagyon sokminden van, de nem szeretek ilyeneken gondolkodni. De ha valamit mégis kéne mondanom, akkor azt, hogy hagytam hogy megromoljon a kapcsolatom egy számomra fontos emberrel.
 
34. Hogyan szeretnél meghalni?
Sehogy.. :D hát igazából nekem még az is félelmetes, hogy álmomban halok meg. Tök mindegy végülis, csak gyors legyen..
 
35. Mi a mottód?
Inkább azt bánd meg, hogy megteszed, mint azt, hogy nem.

Az

2017.09.21. 17:20, teo
Stephen King: It

Egy újabb filmajánló vagy filmkritika szerűséggel jövök nektek, ugyanis tegnap sikerült megnéznem az Az című filmet... úgy, hogy nem ismerem a könyvet, nem láttam az előző filmet, de még csak el sem olvastam előre, hogy miről szól, úgyhogy teljesen tudatlanul ültem be a moziba :D

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. 
Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van. 
És amit írok ezután az spoiler lesz! :D Hát igazából azt sem tudom, hogy hol kezdjem, de ami a legfontosabb az az, hogy sokkal többet vártam tőle, sokkal több fordulatot, sokkal több logikát, sokkal több csattanót. Horrorfilmnek túl gyenge, thrillernek túl erős, drámának meg túl ijesztő :D szóval mint film, nem lehet bekategorizálni, mert se ez, se az, de ezt nem pozitív szempontból mondom.
Az elején a Georgies rész nagyon jó lett, de utána eléggé káosz volt az egész, és kb. a film feléig nem is igazán értettem, hogy mi a film lényege, hogy miért látnak a gyerekek ennyi mindent, és hogy a bohócnak mi köze van hozzá. A gyerekek közül a lány nekem valamiért nagyon irritáló volt :D viszont nagyon jól bemutatták, hogy milyen rossz mikor a kisgyerekeket terrorizálják a tőlük erősebb és idősebb gyerekek.
A herótom az ilyen filmekben, mikor a szereplők úgy csinálnak, mintha nem láttak volna semmit. Halálra ijeszti őket egy hulla, egy fej nélküli katona, egy fura festmény, na meg ugye persze a bohóc, és senki nem mond semmit, mintha nem is történt volna meg. Kicsit túl lett tolva szerintem a kisgyerekek személyes élete, a szerelmi háromszög, aminek egyébként semmi értelme nem volt, de amúgy az tetszett hogy mindegyik gyereknek bemutatták egyenként a saját életét, de viszont néha már nagyon unalmas volt, és felesleges.
Na és akkor térjünk ki a bohócra. Kezdjük azzal, hogy akik eleve félnek a bohócoktól, azoknak Pennyiwise biztos félelmetes. Nem tudom miért, de nekem nagyon nem félelmetes ez a bohóc :D persze amikor előugrik a semmiből akkor megijedek, de alapjába véve én nem félnék tőle. Úgyhogy ez engem zavart az egész filmben. Az is nagyon zavart, hogy semmilyen miértet nem lehet tudni. Miért pont bohóc, miért pont Derry-ben terrorizálja a gyerekeket, miért eszik egyáltalán gyerekeket, mit ártottak neki... Miért 27 évente jön elő, miért a csatornában "közlekedik", és miért tud ennyiszer alakot váltani. Na meg miért nem tudja bántani a gyerekeket amikor többen vannak, a kislány miért nem halt meg csak azért, mert nem félt tőle?.. attól még saját félelme volt, amivel elvileg megöli a gyerekeket. És a végén a csaj miért ébredt fel a dagi kisfiú csókjától, ha a végén a dadogós sráccal jön össze?
Nekem kicsit túl sok volt a vér amúgy benne, túl sok gyilkosság, jobban tetszett volna ha tényleg csak eltűntek volna a gyerekek, és akkor inkább a thriller stílus felé ment volna a sztori és nem a horror irányba... mert az ijesztgetés ugyanúgy maradhatott volna.
 
Spoiler vége... úgy nagyjából :D Szóval egy iszonyatosan hosszú filmben nem hogy arra használnák fel az időt, hogy minél több dolgot belerakjanak a könyvből amivel érthetőbb lesz a film, inkább értelmetlen üresjáratokkal húzzák az időt, és a lényegről meg nem tudunk meg semmit. Pennywise-ot sem ismerjük meg, nem tudjuk meg, hogy ki ő, hogy élt-e valaha mint ember, vagy ő valami démoni lény? Még az sem volt egyértelmű, hogy meghalt.
Amikor pörögtek az események akkor nagyon jó volt, tényleg ahhoz képest kevés jumpscare-t használtak és tényleg a parázós dolgokra mentek rá. Az ilyen jelenetek nagyon tetszettek, mert egyáltalán nem látszódott hogy számítógépes effektusok lennének, szóval nagyon jó látványos részek vannak benne. Viszont amikor nem történik semmi, akkor szerintem baromi unalmas, és nagyon sokszor néztem a telefonomat ilyen jeleneteknél, hogy mikor lesz már vége... bár a gyerekeknek vannak aranyos meg vicces párbeszédei, de nekem már kicsit túl sok volt, hogy ennyire őket rakták a középpontba, és nem a bohócot... már ha AZ a film címe.
 
Úgyhogy még én sem tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy nem. Ha a bohócos jeleneteket összevágnák, és csak abból állna a film, akkor nagyon tetszene :D de így nekem túl vontatott. Egyszer elég is volt megnézni... De ízlések és pofonok.

 

Szeptemberi kedvencek

2017.09.19. 20:02, teo
Haul szerűség
Jó, tudom, még szeptember van :D de már most muszáj ezekről beszélnem mert nagyon-nagyon örülök amiért beszereztem ezeket a dolgokat.
 • Selena Gomez parfüm
  Eddig is szerettem Selenát, de amióta megvan ez a parfüm, valamiért mégjobban szeretem :D nagyon szeretem ezt az illatot. Igazából már meguntam, hogy mindig másféle parfümöt használok. Rengeteg fajta van nekem, Playboytól elkezdve Lady Millionon át az olcsó gagyi Star Nature parfümökig. És azt asztalra csaptam hogy elég volt :D szeretnék egy egyedi illatot amilyen csak nekem van, és ragaszkodni fogok hozzá. Hát igen kicsit illat mániás vagyok, szerintem sokat elárul egy személyről az, hogy mennyire ad arra, hogy jó illata legyen, és valamiért illatok szerint "csoportosítom" az embereket. Nem tudom hogy csak én vagyok-e vele így :D És bárhol bárki illatát megismerem. Na mindegy ez mellékes :D
  Szóval látatlanban rendeltem meg ezt a parfümöt internetről. Vagyis olvastam, hogy van benne málna, étcsoki, ananász, barack, vanília... és nekem ezek a nyerő illatok :D nem szeretem a virágos illatokat, inkább az ilyen gyümölcsös, édes illatokat, szóval gondoltam hátha nem fogok csalódni, főleg hogy amúgy is nagy Selena Gomez rajongó vagyok. És hát tényleg nem csalódtam... imádom. Nem tart túl sokáig, dehát ugye ilyen parfümök nem is arról híresek hogy tartósak. És ilyet biztos nem szagolok minden 2. lányon, mert én pl. csak neten találtam ilyen parfümöt, máshol, drogériában vagy akárhol szerintem nem is lehet kapni Magyarországon. De javítsatok ki, ha tévedek. Kiszállítással együtt 7000 Ft volt.

 • Dr. Csernus Imre: A nő - csajsziknak
  Ez az a könyv, amiről egy bejegyzéssel ezelőtt meséltem. Igazából a Tescoban láttam meg, mikor nézegettem a könyveket, de ott iszonyatosan drága volt, úgyhogy gondoltam neten nézek valami antikváriumot, és tényleg 3000 Ft-ért meg is tudtam venni, kiszállítással együtt. Hát Dr. Csernus Imre ugye Magyarország egyik legjobb pszichológusa. Én amúgyis szeretek olvasni ilyen kicsit személyiségfejlesztő könyveket. Szóval mikor megláttam, akkor már tudtam, hogy ezt a könyvet nekem kötelező megvennem :D van is már róla véleményem, de még nem szeretnék arról írni, majd ha kiolvastam. Ha úgy van, lehet megveszem a sima A nő és a A férfi című könyveket is. Neten használtan amúgy sokkal olcsóbb mint újonnan, és lényegében ugyanaz, szóval én könyvek terén is inkább a használtra szavazok :D olyan állapotban kaptam meg én is ezt, mintha vadiúj lenne.

 • Kylie körömlakk utánzat
  Ezt nagyon tesztelés célból vettem meg egy kínaiban, hogy tényleg ha már Kylie utánzat akkor mit tud, főleg, hogy rá van írva, hogy matt :D 400 Ft volt egy darab, én ezt a színt választottam mert nem szeretem a túl rikító színeket körömlakkokban. A kezemet ne nézzétek a képen, tudom, hogy virsli ujjaim vannak ráadásul szoláriumban is régen voltam... :D a végeredmény végülis tetszik, úgyhogy beraktam a "kedvencek" csoportba a körömlakkos dobozomba :D hehe. Viszont ez a matt hatás eléggé átverős. Mikor rákenem az ujjamra, és kezd száradni, akkor matt, de pár óra elteltével ugyanolyan fényes, mint az összes többi körömlakk. Kísérleteztem, hogy egy nagyon kicsit körömlakklemosós vattával megtörölgetem, akkor is megint matt lesz, de kis ideig tart csak. Szóval végülis ez átverés, de maga a szín tetszik, úgyhogy végülis nem bántam meg, hogy megvettem.

 • McFlurry Baci fagyi
  Jajj hátra hagytam a kedvencemet. Te JÓ ISTEN ha nekem valaha találtak fel fagyit a világon akkor ez az. Vaníliás krémes fagyi, mogyoródarabkákkal is kibaszottul finom csokiöntettel... olyan igazi mekis minőségben. Elvileg valami olasz csokis-bonbonos fagyi. Hát mikor először megkóstoltam komolyan azt hittem lepetézek. Én interneten szoktam olvasni az ilyen "foodgasm"-os dolgokat, de tényleg van valami orgazmus szerű hatása mikor valami nagyon finomat eszel, és hát nekem ez a fagyi ez 10/11-es. Imádom, szinte rá se tudok nézni a képre :D eddig ettem kb 5x mert elég messze van tőlünk a meki, és nincs lehetőségem mindig bejárni, de amikor tudok, mindig veszek... aki még nem evett ilyet, komolyan mondom hogy próbálja ki, nem fog csalódni. Istenien finom. Remélem még sokáig lehet majd kapni még. 700 Ft simán, és asszem 180 Ft öntettel. Legalábbis abban a mekiben ahol én veszem, de a Balatonon is ennyi volt. De megérri amúgy öntettel venni, mert a meggyes öntettel mégfinomabb... ahh... egyszerűen imádom. Holnap is elvileg megyünk barátnőmmel mekizni de én csakis a fagyi miatt megyek :D pedig a sajtburgerért is oda meg vissza vagyok dehát ez egy főnyeremény komolyan.

Tanuljatok a hibáimból

2017.09.18. 11:11, teo
Szerelem és párkapcsolat téren

Vettem egy nagyon jó könyvet de még nem mondom el hogy melyiket mert még később szeretnék róla írni :D és olyan jókat olvasok benne hogy azóta én is mindig próbálom más szemszögből nézni azokat a dolgokat amik történnek velem, vagy amiket érzek, vagy alapból amilyen vagyok.

teensquotess:“http://teenlifequotes.com/”

Most arról szeretnék kicsit írni, hogy mit tanultam az előző kapcsolatomból, ami nekem az első volt, és nagyon-nagyon szerettem őt (szeretem még mindig), és tényleg már eljegyzés is volt meg minden hasonló dolog, viszont néha a lehető legalpáribb módon bántunk egymással... leginkább ő velem.
A szerelem ugye kémiai dolog, nem is nagyon tudunk parancsolni az érzéseinknek, de a gondolatainknak tudunk, és szerintem jó ha pár dolgokkal tisztában vagyunk. Nekem ezeket nem mondta senki, vagy már ha mondták is túl késő volt, de mostanra már magamtól megtanultam. Leginkább kapcsolatokban szintén tapasztalatlan embereknek írnám le ezeket, hátha ők is tanulnak belőle.

    Az első dolog ami nagyon-nagyon fontos szerintem egy kapcsolatban, hogy ne hatalmasodjon el az egész életeden. Ne csak ő létezzen számodra, és ne ő töltse ki a szabadidődet. Azért, mert ha elveszted, tényleg nem marad semmid. Mindig is legyen egy olyan hobbi, időtöltés, vagy bármi, ami történjen bármi, mindig ki tudjon szakítani téged a szerelmeddel kapcsolatos dolgokból. Mert így sokkal kerekebb lesz az életed, és sokkal boldogabb leszel. Tapasztalatból mondom.

    A másik dolog, hogy minden ember más... nincs két egyforma ember. Nincs olyan, hogy egy kapcsolatban mind a két ember ugyanazt érzi. Ne abból indulj ki, hogy egy adott szituációban mit érezhet a párod, hogy TE mit érzel. Ismerhetsz bárkit úgy mint a tenyeredet, de hiába, azt sosem fogod tudni hogy a másik mit érez. És ezt is megtapasztaltam már rengetegszer. Adódhatnak nehéz helyzetek, amikor te elvárod, hogy ő jöjjön oda esetleg. Hogy ő akarja megbeszélni. Vagy várod, hogy megvigasztaljon, ehelyett meg csak mégjobban adja alád a lovat. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy senkit sem irányíthatsz. És az élet nem tündérmese. Minden ember máshogy reagál a dolgokra, és kölcsönös érzések nagyon ritkán vannak. Mindig lesz olyan, hogy az egyik fél féltékenyebb, mint a másik, az egyik fél hűségesebb mint a másik, sőt továbbmegyek, abban is biztos vagyok, hogy egy kapcsolatban az egyik fél mindig jobban szereti a másikat. Lehet csak egy bizonyos időszakban, és lehet ez mindig változik, mint valami libikóka... tök mindegy. De ez akkor is így van.

    És a harmadik dolog, amit megtanultam, hogy tudni kell hol a határ. Ugyanis az egy dolog, hogy még a legjobb kapcsolatban is van, hogy nem klappolnak a dolgok, vannak nehezebb napok, nézeteltérések. De van egy pont, amit fel kell ismerni, és ami után be kell látni, hogy ez már nem egészséges, és ez már nem jó. Saját bőrömön tapasztalatom, hogy nagyon nehéz beismerni. És saját magunknak hazudunk, saját magunkat csapjuk be, hogy ez így már nem mehet tovább. Én azt mondom, igen, vannak dolgok amiket meg lehet beszélni, sőt nem hogy lehet, hanem meg is kell. De olyan dolgok is vannak, amik ha már megtörténnek, azután már felesleges egy percig is húzni egymás idejét. Csak aki szerelmes, az nem hajlandó felismerni ezt a pontot. Vagy ha fel is ismeri, megpróbálja magában elmismásolni, hogy "lehet ez rosszul esik nekem, és ezt nem kéne, de én szeretem annyira, hogy megbocsájtsak neki". Ezzel a legnagyobbat ártva saját magunknak. És a legnagyobb szívességet téve neki, hogy megbocsátva legyen egy olyan dolog, amivel utána lehet még többször és még nagyobbat tud rúgni beléd.

Én mindhárom esetbe beleszaladtam úgy elég durván, és nagyon nehéz kijönni belőlük. Egy olyan emberrel voltam együtt aki érzelmileg elefántlábakon áll kb, nehezen lehet megingatni, és hihetetlenül tud manipulálni, még ha nem is szándékosan teszi. Én meg egy nagyon érzékeny lány vagyok, aki érzelmileg annyira instabil hogy már egy rossz nézésétől is elbizonytalanodok, hogy már nem szeret, és én komolyan szerelemből szerettem, és érzelmileg voltam rá féltékeny. De ő meg birtokolni szeretett. És hatalmas különbség van a kettő között.

De az biztos, hogy ha egyszer őszinte szívvel szerettél valakit, de azt a szívet valaki kegyetlenül összetöri, utána még a simogató kéztől is fogsz félni, hogy nehogy megüssön. És vannak akik ebből rögtön tanulnak, de vannak, akik még sok hosszú csalódás után sem jönnek rá, hogy min kéne változtatni. Én sajnos az utóbbi vagyok... de most nagyon akarok ezen változtatni. Nagyonnagyon.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!