Introduction
teo vagyok. lány. 21éves. kapcsolatban. alien (Tokio Hotel rajongó). biszexuális. édességfüggő. állatmániás. barna haj. barna szem. juventina. 177 cm. hát gondolkodom még milyen szavakban lehetne összefoglalni a személyiségemet, de ebben sosem voltam jó. így ennyi bőven elég lesz ;D
 
 
Reminder
~ Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI.
 
Olvastad már?

•  Miért kell mindenkinek kutya?
•  #GirlLove
•  Hogyan legyünk magabiztosak?
•  G-Portál nosztalgia
•  Dolgok, amikért nem vagyunk elég hálásak
•  Fogadd el a tested - vagy nem
•  Kell-e tanulni a gyereknevelést?
•  Motiváció életmód váltáshoz
•  Tippek nyelvtanuláshoz
•  Portál trükkök
•  Tanulságos mesék

 
Chatbox
 
Infobox


Another-One.gp

Nyitás: 2015.07.20.
Szerkesztő: teo
Téma: Blog
Eddigi kinézetek: régiek001002003004;
005; 006007008009010011012013;
014015; 016; 017; 018; 019; 020;
Köszönet: Linda

Cserék: Bj-Lydia
Olvasottjaim:

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

 
Blogplusz
Friss bejegyzések
2018.03.20. 23:41
2018.03.14. 15:54
2018.01.05. 15:01
2017.12.25. 21:42
2017.12.25. 21:14
Friss hozzászólások
 
3 years wishes

☐ kiss in the rain
☑ get a tattoo
☐watch the sunrise and the sunset in the same day
☑ get a job
☐ make a new friend
☐ get a massage
☑ dye my hair
☑ clean out my closet
☑ bake cupcakes
☐ write a song
☐ say "yes" to something I wouldn't normally do
☐ lose 10 kg
☑ finish my school

 
Inspiration
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! LEPD MEG A HITETLENEKET, FORGASD FEL A VILÁGOT. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
 
Blog Tags

#motiváció #fitness #személyes
#fordítás #kérdezzfelelek #vélemény
#párkapcsolat #kihívás #ajánló
#nyelvek #zene #szakítás

 

 

Notes of my everyday life
Archívum - 2017. november

Fekete péntek

2017.11.24. 23:32, teo
És annak átverései

Én személy szerint vártam a fekete pénteket. Bár mielőtt beszélnék róla azért beszúrok egy wikipédiás cuccot, hátha valaki nem tudná mi is ez. Bár a sok reklám alapján amit a pofánkba nyomtak szerintem kizárt hogy lenne olyan aki nincs ezzel tisztában.

A fekete péntek (eredeti, angol nevén Black Friday) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.
Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-án tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.
Már tavaly, sőt tavaly előtt is eléggé népszerű volt, de az idei fekete pénteknek nagyon nagy felhajtást csináltak. A tévében minden egyes reklám erről szólt, a honlapokon a hírdetésekben is mindenhol black friday, black friday. Árkádban is meg a többi plázában az összes üzlet nagy betűkkel ki van matricázva. Sőt vannak boltok akik egész hétvégén, vagy egész héten black friday-t tartanak. Én annyira vártam már, hogy direkt kértem egy szabadnapot, hogy legyen időm nagybevásárlást tartani. Bár nem tudtam, hogy mit fogok nagyon olcsón kapni, mert ugye az akciókat a boltok egészen máig titokban tartották.
 
Hát nem is tudom hol kezdjem, hogy mi erről az egészről a véleményem. Hát először is kezdem a birka néppel. Rengetegen voltak a plázákban, boltokban, bár ez normális, mert ugye ki ne nézné meg hogy milyen olcsó cuccok vannak amit ugye már mindenhol beharangoztak. Na de mi az, hogy az emberek már fél 8 előtt ott álltak egy bolt előtt, ami 8kor nyit? Hogy ki tud előbb bejutni? WTF? És a kedvencem még azok az emberek, akik azt se tudják mit akarnak venni, csak keringenek mint gólyafos a levegőben.
De nem is ez a lényeg, hanem maga a fekete péntek... NAGY leárazások? HATALMAS kedvezmények? ÁTLAGON FELÜLI akciók? Már meg nem mondom melyik boltban, de volt olyan, hogy a hatalmas üzletben 1 sor volt Black Friday-os, és olyan, hogy ki volt írva, hogy 55000, áthúzva, akciós ár 52000.... ez nagy kedvezmény? Tescoban pl úgy kellett keresni, hogy mik vannak leárazva. Voltunk a Media Marktban is, az Euronicsben is, New Yorker, C&A, Bershka, Praktiker, mind ezek a nagy bevételű üzletek, és az volt a nagy leárazás, hogy pl. egy 12 ezer forintos csizma 9000-re van leakciózva. Oké, akciózzák le, de a fekete péntek arról szól, hogy óriási árzuhanások meg blablabla. Ennyire nem tudják megengedni maguknak? Pont arról szól ez, hogy ők is jól járjanak! Egyetlen napról van szó... akkor ne húzzák napokig, legyen egy nap amikor mindent olcsón adnak, aztán cső. Nem hiszem hogy az éves bevételükben ez nagy hanyatlás lenne. Én üzleti iskolába jártam ahol az égvilágon mindent tanultam, beleértve a marketinget is, de józan paraszti ésszel is azt lehetne ilyenkor gondolni, hogy a boltoknak ilyenkor pont hogy versengeniük kellene egymással. Ki tud minél több mindent leárazni, hogy nála vegyenek több cuccot. Hát szerintem inkább arra mentek a legtöbben, hogy minél több mindent tudjanak leárazni, csak minél kevesebb összegre. Voltak olyan black fridayos akciók hogy komolyan én csak röhögtem. Pl. egy nagy maci eredeti ára 8 ezer forint volt, és képesek voltak leárazni 7ezerre... ezekkel akarják kiszúrni a szemünket?
 
Na mindegy ez csak egy rövid gondolat volt. Hálistennek ez az egész láz csak egy napig tartott (már ahol..). Csak itt van még egy élő példa arra, hogyan nézik hülyének az embereket. Persze tisztelet a kivételnek, én a Lidl-ben pl. tudtam venni eredeti minionos ágyneműhuzatot 3000-ért, ami webshopokban 10 ezer forint körül mozog. Dehát nem mindegyik áruház volt ilyen naiv, hogy fekete pénteken ténylegesen nagy akciókkal várjanak minket. Ebben is azt nézik már hogy hogyan tudjanak ők jól kijönni. Mert a hülye paraszt embernek belebeszélték a fejébe hogy fekete péntek, ami egy évben csak egyszer van, több boltban is, karácsony előtt, és akkor, "persze Gyurikám, vedd meg azt a fúrót ami most nem 20ezer hanem 18ezer. Hát soha sehol nem kapsz ennél olcsóbban..." nem a lóf*szt nem. Nagyon remélem hogy erre többen is rájöttek, és nem hoztak felesleges bevételeket a sok embert butító és átverő cégnek.

6 tipp, hogyan spórolj

2017.11.22. 14:47, teo
Új mottó: igenis sajnáld a pénzedet!

Én már június óta dolgozok. Vagyis 5 hónapja. Vagyis már több, mint 500ezret kerestem a cégnél. Hát ne kérdezzétek meg, hogy most mennyi pénzem van.. :D jó, nem vertem el az összeset, mert ahhoz képest elég jól állok, viszont még így is úgy szórom a pénzt mintha muszáj lenne. De most az egyik haverommal összeállítottunk pár pontot, ami alapján spórolhatunk :D úgyhogy most én is erre törekedek, hogy betartsam. Bár nem tudom mire spórolok, de a jövőbeli énem biztos hálás lesz majd :D

 • Vagy bankszámla, vagy készpénz.
  Személyes hibám, ami által rengeteget költekezek. Tudom, hogy van pénz a számlámon, és tudom, hogy van levéve. Ezáltal abban a tudatban vagyok, hogy nyugodtan költekezhetek egy kicsit "innen", egy kicsit "onnan", aztán a végén jövök rá, hogy attól még a pénz mennyisége nem lett több, csak mert kettő felé osztottam. Úgyhogy most próbálok mindenhol készpénzzel fizetni, és így legalább szabad szemmel látom, hogy mennyit is fizetek, na meg persze van egy limitem amit saját magamnak szabok meg.
 • Hitesd el magaddal, hogy nincs pénzed.
  Józan paraszti ész :D nálam ez nagyon működik. Én vagyok olyan szerencsés, hogy nem kell költenem vízre, villanyszámlára, mert még itthon lakok, és anyukámék is most elég jól állnak és nincsenek rászorulva hogy adjak haza pénzt.. persze nem mindig volt így... de így jobban be tudom osztani a fizetésem, mert nyilván nincs is szükségem olyan sok pénzre. Így mikor megkaptam, ami most pl. 144 ezer volt, már abban a pillanatban eldöntöttem, hogy ebből maximum 40 ezret költhetek el. És így ahogy látom hogy fogy, már nem az van a fejemben, hogy a sokból fogy (mert még alapból volt a számlámon), hanem amit én megengedtem magamnak. Tehát ne vásároljak annyi mindent, mert már nagyon kevés pénzem van :D pedig nincsen, csak én elhihetem magammal, hogy ha már egy bizonyos összeg alá megyek, akkor már az nem jó és vegyek vissza a lendületből.
 • Kaján tudsz a legtöbbet spórolni
  Mikor sokáig voltam egyedül itthon, ezt nagyon megtanultam. Rengeteg mindent pazaroltam, mikor rájöttem, hogy semmi értelme. Pl. vettem hozzávalót spagettihez, másnap rakott krumplihoz, harmadnap valamilyen leveshez, aztán kb. a hetedik napon jöttem rá, hogy mindig maradt valamennyi alapanyag, ami alapján tudnék csinálni valamilyen kaját. Nem muszáj nekem napról napra telepakolnom a hűtőt, hanem inkább azon kell lennem, hogy ami van is, fogyjon el.
 • Bevásárlólista
  A boltban eléggé sokminden elvonhatja a figyelmünket és megvehetünk olyan dolgokat amikre amúgy nincs is szükségünk, csak ott volt és megtetszett. Erre jó ha otthon írsz egy bevásárlólistát, ami szerint megkeresel mindent ami kell, és nem nézelődsz hülyeségek után, meg nem csak kóborolsz jobbra-balra. És ha megvan minden, akkor már mehetsz is. Nagyon beválik olyanoknak mint amilyen én vagyok, mert én aztán tudok mindenféle értelmetlen kacatot vásárolgatni :D
 • Ennyit dolgoztam érte - megéri?
  Nem tudom miért, de én mindig elgondolkozom ezen, mikor nem vagyok biztos, hogy meg akarom-e venni azt a bizonyos valamit. Pl. legyen szó egy kenyérpirítóról, mert múltkor azt akartam venni (teljesen felesleges amúgy). 4000 Ft volt, és csakis azért raktam vissza, mert belegondoltam, hogy most komolyan én azért szenvedtem végig egy napot a gyárban, hogy legyen egy kenyérpirítóm? Amúgymeg simán megvettem volna, mert hát na van több mint 200 ezrem, akkor meg mért ne? De amúgy meg ahhoz képest hogy egyáltalán nem lett volna használva, ahhoz képest nem ér annyit. De ha pl. egy mozizásról van szó a családdal, vagy barátokkal, arra már nem sajnálnám. Mert az azért mégis boldoggá tesz.
 • Boríték
  Nekem ez annyira nem vált be de hátha valakinek beválik. Mikor megkaptam a pénzem először, a legtöbb részét beraktam egy borítékba, és beraktam egy fiók aljára, hogy még csak eszembe se jusson hozzányúlni. Persze egy ideig ment, de aztán nem tudtam ellenállni a gondolatnak, hogy nyugodtan vásárolhatok még, mert ott van a pénzem a fiókban.. :D mondjuk mikor kivettem a borítékból, főleg hogy még a sok könyvtől szép simára ki is lapult, mindig nagyon bűntudatom volt.

Szóval ja. Eddig mindig az volt a mottóm, hogy magadat sajnáld, ne a pénzedet. Mindig is csodálkoztam hogy kb egyedül vagyok ezzel a gondolattal :D de ahogy múlik az idő, igaz egyre több pénzem van, de egyre jobban látom már az értékét is, meg azt is, hogy mennyit kell dolgozni érte. Úgyhogy ne csak mindig a számokat nézzük amikor megkapjuk hirtelen a nagy összeget. Hanem a sok túlórázást, a sok fáradtságot, meg a sok nehézséget ami mögötte van. És ha így tesszük, már rögtön nem lesz kedvünk csak úgy elszórni mindenfelé.

The Little Owl Award

2017.11.21. 15:19, teo
By Amy

Amy is készített egy díj-szerűséget és engem is megajándékozott vele amit nagyon-nagyon-nagyon köszönök. Nagyon kis cuki ez a baglyocska :) úgyhogy gyorsan meg is válaszolom a kérdéseket.

1. Rajzolj valamit gyorsan Paintben vagy Photoshopban.
[klikk] Miért lett ilyen csúnya az új paintben a színezés? :(
2. Egy sorozatban minek kellene történnie, hogy utána abbahagyd a nézését?
Belegondolva, én akkor hagytam abba a kedvenc sorozataimat, amikor 1. sok olyan új szereplő lett akik unszimpatikusak voltak a régiek meg háttérbe szorultak, 2. a történetszál teljesen másfelé halad már mint ami az elején volt, és már bonyolult követni.
3. Mi a véleményed a felnőtt színezőkről?
Nem láttam még felnőtt színezőt :D de ha van is... hát nem tudom mi értelme van. Aki kreatívkodni akar az rajzol, meg fest, nem csak színez. Sima színezéssel meg nem tudom ki üti el az időt. Engem pl. már egyáltalán nem kötne le. Persze biztos vannak szép mandalák meg hasonló képek amiket gondolom ki kell színezni. De még ha szépen meg is van csinálva, azért na... rossz tudni hogy az alap az nem is a mi alkotásunk :D
4. Ha nevelőszülőknél élnél, meg akarnád találni a vérszerinti szüleidet?
Ha kiderülne hogy a mostani szüleim csak nevelőszülők, igazából így 21 évesen én már leszarnám kik az igazi szüleim. Mert szeretem annyira őket, hogy ne érdekeljen hogy biológiailag hozzájuk tartozom vagy nem. De elvonatkoztatva hogy kik a szüleim, úgy amúgy biztos érdekelne. De nem azért, hogy újra egymásra találjunk, hanem csak kiváncsiság.
5. Mindig is tetszett a neved, vagy meg akarod még változtatni?
Mikor kicsi voltam nem szerettem, mert túl rövid, de mostanra már nagyon megszerettem, és nem változtatnám meg :D
6. Hogyan kezeled a konfliktusokat? Rosszul érint, vagy hamar megoldod?
Én mindent konfliktust nagyon rosszul kezelek, a legapróbb dolgokon is tudok agyalni, hogy most mi volt rossz, én mit rontottam el, stb stb. Örülnék, ha jobban meg tudnám őket oldani.
7. Ki az, akivel nagyon szeretnél találkozni a blogolásból megismert emberek közül?
Volt egy bizonyos Petra, akihez nagyon közel kerültem még régebben. Már nem blogol, és fogalmam sincs mi van vele, de őt nagyon megszerettem. De amúgy meg én mindenkit szívesen megismernék személyesen :) főleg akiket szinte napi szinten követek.
Megjelölni pedig azért nem akarok senkit, mert mint az előző Teaszünetes díj, szerintem ez is hamar körbeér a bloggerek között, pláne, hogy csak ez a 7 kérdés van, de ha esetleg van olyan aki szívesen kitöltené, az szóljon és szívesen megjelölöm :) és persze Amy téged "visszajelöllek", ugyanis kiváncsi vagyok a te válaszaidra is :) és mégegyszer köszii hogy gondoltál rám. <3
Ja és a zene, majdnem elfelejtettem. Ugye úgy szól, hogy "ami tökéletesen leír engem".

Alap illemszabályok

2017.11.19. 23:40, teo
Sajnos nem mindenki ismeri őket
Senkit sem akarok megbántani, de az utóbbi időben megfigyeltem, hogy nagyon sok fiatal nincsen tisztában alap illemszabályokkal. És nem olyanra gondolok, hogy étteremben hogyan kell fogni a villát, hanem még ennél is sokkal egyszerűbb dolgokra. Amik számomra alap, mert megtanították, de rengeteg embernek nem alap. Vagy tudnak róla, csak leszarják, mert egyszerűen bunkók...
Az első dolog amiről beszélni szeretnék az az egymás szemébe nézés. Köszönésnél, kézfogásnál, és koccintásnál mindig bele kell nézni a másik szemébe. Szerintem azért egy embert minősít egy ilyen dolog, és én bárkit is látok aki nem így tesz, azt már nem is tartom egyenes embernek. De szerintem az is alap dolog, ha mondjuk találkozol valakivel akit ismersz, de van vele valaki, akit nem ismersz, akkor nem úgy köszönsz, hogy Szia xy... hanem Sziasztok... és ugyanúgy visszafelé, ha nem ismered azt aki köszönt az ismerősödnek, de neked is köszön, akkor szerintem illik visszaköszönni. Sőt... én már azon megsértődök ha valaki eleve nem köszön vissza, ha én köszönök neki.
 
A másik pedig az ilyen visszataszító dolgok. Pl. a csámcsogás. Tökmindegy milyen légtérben vagyok, én sosem csámcsogok. Ez szerintem nem is illemszabály hanem még annál is fontosabb alapszabály :D tehát ha egyedül vagyok itthon és főtt kukoricát eszek mondjuk amit nem lehet szépen enni, akkor sem csámcsogok. Ha rágózok, akkor meg főleg. De engem már attól kiráz a hideg mikor valaki cuppog, meg mindenféle undorító hangot ad ki miközben eszik.. mint valami állat.
De ugyanez van az ásítással és a köhögéssel. De még a tüsszentéssel is. Alap dolog szerintem, hogy az ember odategye a kezét.
 
Az is alap dolog szerintem, hogy egy fiú előre engedjen egy lányt. Ha nem is a mekis sorban, meg egyéb helyeken, de egy ajtónál, vagy akár a busznál, szerintem evidens. Én a munkahelyen többször is szóltam már be férfiaknak, amikor látszólag egyszerre érkeztünk az ajtóhoz, de mégis kimentek előttem. Ilyenkor mindig hangosan mondom hogy "hát igen a hölgyek előre!" :D na meg vannak a szerelmespárok, amikor mondjuk nem épp egymás mellett mennek... és a fiú megy elöl... sőt tovább megyek, olyat is láttam már, hogy az apa ment elöl, mögötte a felesége és a gyereke. Undorító basszus hogy valaki ennyire egy paraszt legyen :D Utcán, vagy boltban vagy akárhol ha egy pár nem tud egymás mellett menni akkor a nő menjen már előre, ne a férfi...
 
Telefonozásról is pár szó. Egy telefonbeszélgetésben mindig az köszön el először, aki hívta a másikat. Egyszerű és magától értetődő. És talán nincs leírva semmilyen etikettbe, de ha valaki beszél hozzád, akkor rakd le azt a kibebaszott telefont, és figyelj rá. A hajam az égnek tud állni mikor beszélek valakihez, ő meg annyira nem hajlandó hogy addig ne a telefonját babrálja...
 
És hát vannak még apróságok, hogy pl. ha egy fiú felkér egy lányt táncolni, az sose mondja azt, hogy nem. Mondhatja azt hogy később, vagy hogy nem érzem jól magam, vagy bármi, de így, hogy "nem akarok veled táncolni", ezt így nem illik.
Ami még nagyon zavar, mikor egy ember dohányzik, és nincs tekintettel arra, hogy van esetleg mellette egy olyan valaki, aki nem. És rámegy az egész füst. Fúú de fel tud bosszantani. Ráadásul semmi bocsánat meg semmi.
De az is fel tud bosszantani, mikor látok valakit ujjal mutogatni egy személyre. Ezt mondjuk Amerikában többször megfigyeltem, hogy náluk tök természetes. De szerintem nagyon bunkó és pofátlan szokás.
Meg egy kicsit a kinézettel kapcsolatban... nem tudom miért nincsenek tisztában a férfiak azzal, hogy ha meg akarják növeszteni a szakállukat, oké, növesszék, de a nyakukról mindig le kell borotválni a szőrt... alap dolog. Ez már inkább higiénia, meg igényesség. Ugyanígy a lányoknál akik nem szedik ki a szemöldöküket. Az oké, hogy pár szál látszik, mert szerintem minden lány tudja hogy nagyon türelmesnek kell lenni ahhoz, hogy tökéletesen ki legyen szedve. Na de aki teljesen úgy hagyja, kesze kuszán, bozontosan... szerintem ez is alap dolog.
 
Szóval ja... biztos vannak még, de most csak ennyi jutott eszembe. Persze vannak még alap etikett meg illemszabályok, de amiket felsoroltam szerintem ezek azok amit kötelező mindenkinek tudnia óvodás korától kezdve.

Karácsonyra hangolódva

2017.11.12. 16:58, teo
42 nap van vissza karácsonyig!

Bár még több mint egy hónap van karácsonyig, nagyon karácsonyi hangulatban vagyok már most :D nagyon szeretem a karácsonyt. Ráadásul a boltokban már most elkezdődtek a sok karácsonyi cuccok árusítása.

Kiskoromban sokkal különlegesebbnek tűnt amúgy a karácsony, és ahogy nőttem föl, mindig is hiányoltam valamit, ami eddig megvolt, de már nincs. És rájöttem, hogy az nem az, hogy tudom hogy nem létezik a Mikulás :D hanem az, hogy az iskolában ilyenkor már sokszor maradtak el órák azzal, hogy karácsonyi filmeket néztünk. Alsó tagozatban mindig kézműveskedtünk valami karácsonyi díszt, gyertyatartókat csináltunk, karácsonyi énekeket énekeltünk, rajzoltunk. Sőt még gimiben is ugye az osztálykarácsony, stb stb. És amióta nincs suli, azóta a karácsony sem olyan nagy felhajtás számomra. És úgy döntöttem hogy idén ezen változtatni fogok :D és ahelyett hogy boltban vennék díszeket, nézek majd DIY cuccokat, és én fogom csinálni ezeket. És templomba is el fogok menni! Na meg Pécsre az adventi vásárba :)

Én a karácsonyban leginkább az előkészületeket szeretem. Mikor mindenhol nagyon sokan vannak mert karácsonyra vásárolnak, a boltokban karácsonyi zene szól, az utcákon is karácsonyi fények vannak, ha szerencsénk van a hó is esik. Anyukámmal sütünk, főzünk, közben ráerőltetem hogy karácsonyi filmeket nézzünk :D ami kimerül a Reszkessetek betörők 1-2 és a Nicsak ki beszél mostban.. :D szóval én ezt az időszakot szeretem. Meg talán még a szentestét, mikor már sötét van, az egész házban lehet látni a karácsonyfaégők színeit, és a tévében is valami karácsonyi film megy, az asztalon meg sok-sok süti van :D a többi napot is szeretem, de nálunk akkor szokott lenni ilyen nagy családi összejövetel, én meg azt annyira nem szívlelem, megmondom őszintén.

Amúgy visszatérve a karácsonyi bevásárlásra, hihetetlen hogy már mennyi karácsonyi dolgot gyártanak! Ami amúgy nagyon jó, de őszintén, ki az aki megvesz egy karácsonyi ágyneműhuzatot? :D jó oké, ajándéknak tökéletes, de kb csak 1 hónapig tudja "használni", mert szerintem ember nincs a Földön aki az év minden napján karácsonyi lázban égne :D ugyanez van a pulcsikkal is. Úgyhogy én ezeket feleslegesnek tartom.
Hogy milyen ajándékokat fogok venni, arról gőzöm sincs. Magamból kiindulva én manapság csak annak örülök, ha valami ruhadarabot kapok, úgyhogy szerintem én is azt fogok adni :D na nem mintha eddig nagy ajándékozás lett volna családon belül. De idén én most akarok. 

Ráadásul ma egész nap ez a dal ment a fejemben. Hallgassátok meg ti is! Tuti, hogy ti is hangulatba kerültök tőle :D

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!